×
Voor 7 naar "The Sea Within" van Voetvolk & Lisbeth Gruwez
Aangemaakt op: 2019-10-15


Dankzij de samenwerking tussen het cultureel centrum van Diest en Danssport Vlaanderen kan je als lid dit jaar (seizoen 2019-2020) genieten van korting op alle dansvoorstellingen die georganiseerd worden door CC Diest. 
Zo betaal je voor die voorstellingen maar € 7Op de website van CC Diest vind je een overzicht van de voorstellingen.

Op 19 november kun je zo bijvoorbeeld gaan kijken naar The Sea Within van Voetvolk & Lisbeth Gruwez:

"The Sea Within is een magnetiserende voorstelling waarin Gruwez de chaos niet langer wil beteugelen, maar zijn eigen orde laat zijn. Nog steeds even vinnig en intens, maar in plaats van in te zoomen op het individu, wil ze tien dansers laten opgaan in een weids, ademend landschap.

Voor het eerst in haar carrière danst Gruwez haar eigen choreografie niet zelf, maar selecteerde ze een groep van tien danseressen. Tien krachtige lotusbloemen die symbool staan voor verbinding. Zij brengen een nieuw, hedendaags ritueel waarin de ‘wij’ het ‘ik’ omarmt."Tickets reserveren doe je als volgt:
  • je mailt naar tickets@ccdiest.be om tickets te reserveren en vermeldt daarbij hoeveel tickets je wilt reserveren en voor welke voorstelling(en). 
    • Indien mogelijk voeg je ook een scan van je lidkaart toe aan de mail (zie verder);
  • je ontvangt van CC Diest vervolgens een mail met de betalingsgegevens;
  • je betaalt de tickets en vervolgens kun je:
    • je tickets afhalen aan de avondkassa (op vertoon van je lidkaart);
    • ofwel, indien je een scan van je lidkaart hebt meegestuurd met je reservering, krijg je na betaling een link toegestuurd waar je je tickets kunt downloaden. Je hoeft dan niet meer langs de avondkassa te gaan.