×
Met korting naar een dansvoorstelling in de Warande, Turnhout
Aangemaakt op: 2019-09-25

Ook dit seizoen krijg je als lid van onze federatie korting op dansvoorstellingen die De Warande organiseert. Zo kun je binnenkort bijvoorbeeld aan een voordelig tarief gaan kijken naar:

Questcequetudeviens? - Cie 111 (woensdag 2 oktober)

Flamencodanseres Stéphanie Fuster danst op muziek van gitarist José Sanchez en flamencozanger Alberto Garcia. Maar verwacht je niet aan een traditionele flamencovoorstelling met castagnetten. Questcequetudeviens? is een openhartige zoektocht naar de ziel van flamenco, waarbij regisseur Aurélien Bory de clichés van het flamencogenre flink afstoft. Het resultaat is een krachtige solo die je op een andere manier naar flamenco laat kijken.Love Chapter 2 - L-E-V & Sharon Eyal & Gai Behar (donderdag 24 oktober)

Love Chapter 2 is een vervolg op OCD Love en is een even hypnotiserende voorstelling, gedragen door de soundscape van technopionier dj Ori Lichtik. Zes dansers bewegen als een uniforme, amorfe, in elkaar gedoken massa voortdurend op de tenen.
Associaties met onderworpenheid, agressie en frustratie zijn nooit ver weg en tevergeefs zoek je de liefde waarnaar de titel verwijst.8.2 - fABULEUS, hetpaleis, Moussem Nomadisch Kunstencentrum & Radouan Mriziga (dinsdag 5 november)

Voor 8.2 liet choreograaf Radouan Mriziga zich inspireren door een oude liefde, rapmuziek. Samen met zeven jonge dansers verdiepte hij zich in alles wat rap uniek maakt: het ritme, de flow, de statements, de gebaren en de geschiedenis van de grandmasters tot Kendrick Lamar.
Mriziga probeert de essentie te vatten van een muziekstijl die trends overstijgt en generaties overleeft door zichzelf telkens opnieuw uit te vinden. Zeven sterke persoonlijkheden maken, vaak zonder muziek, een fascinerende en veelzijdige mix van complexe ritmes, rhymes, rapflows en moves.
Hoe bestellen?
 • Via de telefoon: 
  1. bel de ticketbalie van De Warande op 014 41 69 91;
  2. reserveer tickets voor de voorstelling van je keuze;
  3. vermeld daarbij je dat je lid bent van Danssport Vlaanderen en dus recht hebt op de vroegevogelprijs.
 • Online: 
  1. ga naar www.warande.be en maak een account aan (of login met je bestaande account);
  2. selecteer de dansvoorstelling waarvoor je tickets wilt bestellen, klik je vervolgens op 'ga verder';
  3. geef in het vak 'actiecode' de code danssport1920  in en klik op 'activeer';
  4. kies als prijstype 'leden Danssport Vlaanderen' en selecteer het aantal tickets dat je wilt bestellen;
  5. rond je bestelling verder af.
 • Aan de ticketbalie:
  1. ga met je lidkaart van Danssport Vlaanderen naar de ticketbalie van De Warande: De Warande, Warandestraat 42, Turnhout
  2. reserveer tickets voor de voorstelling van je keuze;
  3. vermeld daarbij je dat je lid bent van Danssport Vlaanderen en dus recht hebt op de vroegevogelprijs.
Neem je lidkaart ook zeker mee naar de voorstelling zelf, want die kan gecontroleerd worden!