×
STUK begint aan een nieuw dansseizoen, met nieuwe kortingen
Aangemaakt op: 2019-09-11

Ook dit seizoen kun je meer met korting naar de dansvoorstellingen in STUK, Leuven. Zo kun je de komende weken onder meer genieten van:


Ghost Writer and the Broken Hand Break - Miet Warlop (vrijdag 27 september)

In Ghost Writer draaien drie performers een uur lang op het podium. Bij soeficeremonies wordt die beweging uitgevoerd om een staat van religieuze extase te bereiken. Ghost Writer is een experiment voor de waarneming, een duizelingwekkende ervaring, maar ook een bespiegeling op wat de geesten zijn van onze tijd. De voorstelling is een mix van wervelende dans, voordracht en concert op de dunne lijn tussen jezelf in de hand hebben en de controle verliezen.


Inoah - Grupo de Rua & Bruno Beltrão (woensdag 9 oktober)

In Inoah verkennen tien dansers de grenzen tussen hiphop, breakdance en moderne dans. Tegen de achtergrond van het corrupte Braziliaanse straatleven ontvouwen ze een adembenemende compositie. Aanvankelijk aarzelend, letterlijk tastend in het duister, tot de onhoudbare spanning explodeert in een storm aan sprongen, salto’s en headspins.New Measuring Rites - Manon Santkin (donderdag 10 oktober)

Kun je je een wereld zonder tijd, gewicht en afstand inbeelden, kortom: een wereld zonder grenzen? In New Measuring Rites neemt choreografe Manon Santkin ons mee naar een vloeibaar universum met de naam Current Situation. Kleuren veranderen er voortdurend, obstakels verschijnen en verdwijnen.Bestellen:

  • Om van de korting te kunnen genieten, vul je bij het online reserveren van je tickets de promotiecode DansDansDans19/20 in;
  • Als je tickets koopt aan de kassa, dan toon je je lidkaart van Danssport Vlaanderen om te kunnen genieten van de korting.
Gezien de korting enkel geldt voor leden, kun je slechts 1 kortingsticket per lidkaart bestellen. Wil je met verschillende personen naar een voorstelling gaan kijken, moeten ze allemaal lid zijn van Danssport Vlaanderen om te kunnen genieten van de korting. Voor niet-leden kun je daarnaast uiteraard ook tickets bestellen aan het gewone tarief.

Opgelet: neem zeker je lidkaart mee naar de voorstelling, want die wordt gecontroleerd bij de ticketcontrole.