×
Korting voor tickets Wailbi, Aqualibi en Bellewaerde
Aangemaakt op: 2019-04-03

Als lid van Danssport Vlaanderen kan je met korting naar zowel Walibi, Aqualibi als Bellewaerde! 

Bellewaerde

Dé uitstap waar het hele gezin plezier aan beleeft? Bellewaerde natuurlijk! Gillen van plezier op de leukste attracties, de exotische dieren bewonderen en helemaal tot rust komen in de prachtige natuur? in Bellewaerde doen jullie dat allemaal, in 1 dag!

Voor Bellewaerde betaal je maar 28,50 euro i.p.v 33 euroBellewaerde Aquapark (opening voorzien 1 juli 2019)

Bellewaerde Aquapark, da’s een spetterend avontuur voor jong en oud. Kom tot rust in een natuurlijke oase van groen en glijd met het hele gezin van de ene waterattractie naar de andere. Zo genieten ouders en kinderen samen van een unieke ervaring in een glijbaan voor de hele familie!

Hier zijn er nog geen voordeeltickets beschikbaar Walibi

Versla de rebelse popcorn in de verschillende cinemazalen recht uit Bollywood. Ontdek eveneens de nieuwe Indisch getinte smaken in het gloednieuwe restaurant. Ook de kleinsten kunnen een wereld op hun maat ontdekken. De dappersten mogen alvast plaatsnemen in de nieuwe Kiddie Coaster !

Voor Walibi betaal je maar 33 euro i.p.v 41 euroAqualibi

Caraïbische wereld in Aqualibi en zwemplezier voor de allerkleinsten. Houten gekleurde gevels, exotische cocktails en bruisende salsavibes: de Caraïben overspoelen Aqualibi. Een nieuwe kinderzone, Kiddie Bay, met klaterende fonteinen en watervallen, met op kindermaat gemaakte glijbanen en tal van verrassingen. En dit allemaal in een constante temperatuur van 29°!

Voor Aqualibi betaal je maar 17,50 euro i.p.v 22 euroDe kortingscode van elke pretpark vind je in deze link: http://bit.ly/kortingpretpark.

Let op! Je moet je eerst inloggen alvorens je het artikel kan zien!