×
Meer dan 600 dansers op discowedstrijd in Torhout
Aangemaakt op: 2019-02-25

Op zondag 3 maart organiseren Danssport Vlaanderen en dansschool Dance Passion uit Ruddervoorde de 4e selectiewedstrijd disco van het seizoen. Die vindt plaats in sporthal De Mast in Torhout, waar de dansers het in verschillende categorieën opnemen om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap.

Nu zondag wordt sporthal De Mast in Torhout omgetoverd tot discotempel: 620 dansers uit de provincies Oost- en West-Vlaanderen nemen dan deel aan de 4e selectiewedstrijd disco. Dat doen ze in verschillende categorieën: solo, duo, small team (4 tot 7 dansers) en formatie (vanaf dan 8 dansers).

Disco is een atletische dansstijl met snelle, krachtige bewegingen en wordt meestal op dancemuziek gedanst. De wedstrijd zondag is voor de dansers de 4e, en voorlaatste, kans om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap van zondag 5 mei in Herentals.

De wedstrijd in Torhout wordt georganiseerd door de Vlaamse dansfederatie, Danssport Vlaanderen, en dansschool Dance Passion uit Ruddervoorde. De deuren gaan open om 8.30 u.; de wedstrijd zelf start om 9.30 u. en duurt tot ongeveer 18 u. De inkomprijs is € 5.


Download documenten :
Foto 1
Foto 2
Meer informatie over de wedstrijd