×
Meer dan 430 discodansers op danswedstrijd in Turnhout
Aangemaakt op: 2019-02-11

Op zondag 17 februari organiseren Danssport Vlaanderen en dansstudio Movenza uit Turnhout de 4e selectiewedstrijd disco van het seizoen. Die vindt plaats in de sporthal van het Heilig Graf in Turnhout, waar de dansers het in verschillende categorieën opnemen om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap.

Nu zondag wordt de sporthal van het Heilig Graf (Baron du Fourstraat) omgetoverd tot discotempel: 432 dansers uit de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant nemen dan deel aan de 4e selectiewedstrijd disco. Dat doen ze in verschillende categorieën: solo, duo, small team (4 tot 7 dansers) en formatie (vanaf dan 8 dansers).

Disco is een atletische dansstijl met snelle, krachtige bewegingen en wordt meestal op dancemuziek gedanst. De wedstrijd zondag is voor de dansers de 4e, en voorlaatste, kans om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap van zondag 5 mei in Herentals.

De wedstrijd in Turnhout wordt georganiseerd door de Vlaamse dansfederatie, Danssport Vlaanderen, en dansstudio Movenza uit Turnhout. De deuren gaan open om 9 u.; de wedstrijd zelf start om 10 u. en duurt tot ongeveer 18.15 u. De inkomprijs is € 5.

Perscontact:
Jolien Jacobs
014 71 10 35

Download documenten :
Foto 1
Foto 2
Meer informatie over de wedstrijd