×
Meer dan 300 dansers op danswedstrijd modern, jazz en show in Waregem
Aangemaakt op: 2019-02-04

Op zondag 10 februari organiseren Danssport Vlaanderen en dansschool Let’s Dance uit Beveren-Leie de 3e wedstrijd jazzdans, modern en showdance van het seizoen. Die vindt plaats in sporthal Den Averul in Waregem, waar de dansers het in verschillende categorieën opnemen om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap.

Nu zondag wordt sporthal Den Averul omgetoverd tot danstempel: 322 dansers uit heel Vlaanderen nemen dan deel aan de 3e selectiewedstrijd jazzdans, modern en showdance van het seizoen. Dat doen ze in verschillende categorieën: solo, duo, small group (4 tot 7 dansers) en formaties (vanaf 8 dansers).

Aan de wedstrijd nemen 55 solo’s modern, 22 duo’s modern, 26 groepen modern, 11 groepen jazzdans en 3 groepen showdance deel. De wedstrijd is voor de dansers de 3e, en voorlaatste, kans om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap van Paasmaandag 22 april in Lokeren.

De wedstrijd in Waregem wordt georganiseerd door de Vlaamse dansfederatie, Danssport Vlaanderen, en dansschool Let’s Dance uit Beveren-Leie. De deuren gaan open om 9 u.; de wedstrijd zelf start om 10 u. en duurt tot ongeveer 18.30 u. De inkomprijs is € 5.

Perscontact:
Jolien Jacobs
014 71 10 35
Download documenten :
Foto 1
Foto 2
Meer informatie over de wedstrijd