×
Ook in maart weer heleboel dansvoorstellingen aan korting in STUK, Leuven
Aangemaakt op: 2019-01-23

Ook dit seizoen krijg je als lid van onze federatie weer korting op alle dansvoorstellingen in STUK (Leuven). Zo kun je in maart onder meer gaan kijken naar:

7 en 8 maart: To Come (Extended) - Mette Ingvartsen


"Via reclame, films en het internet worden we voortdurend geconfronteerd met beelden van geseksualiseerde lichamen. Elke vorm van intimiteit wordt geërotiseerd en gecommercialiseerd. to come (extended) onderzoekt de vervagende grens tussen de private en de publieke ruimte en daarmee onze seksuele identiteit."



14, 15 en 16 maart: Snap XL - Thalita De Decker & fABULEUS


"In SNAP XL brengt choreografe Talitha De Decker alles samen wat voor haar het toppunt is van dansplezier: virtuoze lijven, wiskundige structuren én de vette beats van 90s-muziek. Dat resulteert in een feest dat zowel uitnodigend als vervreemdend is."



21 en 22 maart: The Jaguar and the Snake - Amanda Piña & Nadaproductions


"De Mexicaans-Chileense choreografe Amanda Piña’s maakt rituele voorstellingen, waarin de verbondenheid en energie tussen performers en publiek essentieel zijn. Ze gelooft dat kunst de kracht heeft om de maatschappij te beïnvloeden. Daarvoor gaat ze op zoek naar danstradities die met uitsterven bedreigd zijn. Specifiek voor deze voorstelling gaat ze aan de slag met de figuren van de jaguar en de slang, in de Amerindiaanse iconografie vaak voorgesteld als hybriden, tussen mens en dier in."



30 maart: Unforetold - Sarah Vanhee & Campo


"In een wereld die drijft op statements, statistieken en stemmingen creëert Sarah Vanhee samen met zeven kinderen tussen acht en elf jaar een plek voor verbeelding. Stille wezens zijn ze, gevoelig voor het onvoorspelde. Ze kunnen erg goed vragen stellen en evoceren hierdoor andere werkelijkheden. Ze ontvangen antwoorden in onbekende talen. Ze kunnen zich verstoppen in volle zicht. De wezens bevinden zich in duisternis, op een glinsterende, fonkelende plek waar ze verborgen en geborgen zijn. Als een wereld zonder tijd."



Tickets bestellen

Voorwaarden:
  • lid zijn van Danssport Vlaanderen (je lidkaart wordt gecontroleerd bij de ticketcontrole); 
  • je tickets online bestellen via www.stuk.be/nl/programma/dans of aan de kassa aan het STUK Onthaal
Opgelet: neem zeker je lidkaart mee naar de voorstelling, want die wordt gecontroleerd bij de ticketcontrole. 

Bestellen:  
  • Om van de korting te kunnen genieten, vul je bij het online reserveren van je tickets de promotiecode STUKdanst18-19 in; 
  • Als je tickets koopt aan de kassa, dan toon je je lidkaart van Danssport Vlaanderen om te kunnen genieten van de korting. 
Gezien de korting enkel geldt voor leden, kun je slechts 1 kortingsticket per lidkaart bestellen. Wil je met verschillende personen naar een voorstelling gaan kijken, moeten ze allemaal lid zijn van Danssport Vlaanderen om te kunnen genieten van de korting. Voor niet-leden kun je daarnaast uiteraard ook tickets bestellen aan het gewone tarief.