×
Eerste danswedstrijd modern, jazz en showdance van 2019 in Kapellen
Aangemaakt op: 2019-01-22

Op zondag 27 januari organiseren Danssport Vlaanderen en dansschool Diluna uit Kapellen de 2e wedstrijd jazzdans, modern en showdance van het seizoen. Die vindt plaats in sporthal ‘t Kooike in Kapellen, waar de dansers het in verschillende categorieën opnemen om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap.

Nu zondag wordt sporthal ‘t Kooike omgetoverd tot danstempel: dansers uit heel Vlaanderen nemen dan deel aan de 2e selectiewedstrijd jazzdans, modern en showdance van het seizoen. Dat doen ze in verschillende categorieën: solo, duo, small group (4 tot 7 dansers) en formaties (vanaf 8 dansers).

Aan de wedstrijd nemen 57 solo’s modern, 22 duo’s modern, 15 small groups modern, 12 formaties modern, 5 small groups jazzdans, 8 formaties jazzdans en 4 formaties showdance deel. De wedstrijd is voor de dansers de 2e kans om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap van Paasmaandag 22 april in Lokeren.

De wedstrijd in Kapellen wordt georganiseerd door de Vlaamse dansfederatie, Danssport Vlaanderen, en dansschool Diluna uit Kapellen. De deuren gaan open om 9 u.; de wedstrijd zelf start om 10 u. en duurt tot ongeveer 19.30 u. De inkomprijs is € 5.

Perscontact:
Jolien Jacobs
014 71 10 35


Download documenten :
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Meer info over de wedstrijd