×
Bijna 400 dansers op danswedstrijd disco in Bocholt
Aangemaakt op: 2019-01-14

Op zondag 20 januari organiseren Danssport Vlaanderen en dansschool MkM uit Bocholt de 3e selectiewedstrijd disco van het seizoen. Die vindt plaats in sporthal De Damburg in Bocholt, waar de dansers het in verschillende categorieën opnemen om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap.

Nu zondag wordt sporthal De Damburg omgetoverd tot discotempel: 386 dansers uit de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant nemen dan deel aan de 3e selectiewedstrijd disco. Dat doen ze in verschillende categorieën: solo, duo, small team (4 tot 7 dansers) en formatie (vanaf dan 8 dansers).

Disco is een atletische dansstijl met snelle, krachtige bewegingen en wordt meestal op dancemuziek gedanst. De wedstrijd zondag is voor de dansers de 3e kans om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap van zondag 5 mei in Herentals.

De wedstrijd in Bocholt wordt georganiseerd door de Vlaamse dansfederatie, Danssport Vlaanderen, en dansschool MkM uit Bocholt. De deuren gaan open om 9 u.; de wedstrijd zelf start om 10 u. en duurt tot ongeveer 18.20 u. De inkomprijs is € 5.

Perscontact:
Jolien Jacobs
014 71 10 35
Download documenten :
Foto disco 1
Foto disco 2
Foto disco 3
Meer informatie over de wedstrijd