×
Voor 7 naar 'A Love Supreme' van Rosas
Aangemaakt op: 2019-01-11

Dankzij de samenwerking tussen het cultureel centrum van Diest en Danssport Vlaanderen kan je als lid dit jaar (seizoen 2018-2019) genieten van korting op alle dansvoorstellingen die georganiseerd worden door CC Diest. Zo betaal je voor die voorstellingen maar € 7.

Zo kun je op dinsdag 19 februari gaan kijken naar A Love Supreme van Anne Teresa De Keersmaeker, Salva Sanchis & Rosas:

Op het album A Love Supreme bouwden John Coltrane en zijn muzikanten aan de hand van een eenvoudige basisstructuur een totale, volstrekte vrijheid van improvisatie op, waarbij ze onophoudelijk grenzen verlegden.

Dat vertaalt zich letterlijk in de dans: in A Love Supreme gaan de choreografen de uitdaging aan om improvisatie en compositie met elkaar te verweven tot een naadloos geheel. Sanchis en De Keersmaeker herschreven hun choreografie uit 2005 voor vier jonge, mannelijke dansers. Daarbij benadrukken ze met hun uitgesproken energieke interpretatie de vitaliteit van Coltranes ode aan de goddelijke liefde.


Tickets bestellen

Tickets reserveren doe je als volgt:

  • je mailt naar tickets@ccdiest.be om tickets te reserveren en vermeldt daarbij hoeveel tickets je wilt reserveren en voor welke voorstelling(en)
    • Indien mogelijk voeg je ook een scan van je lidkaart toe aan de mail (zie verder);
  • je ontvangt van CC Diest vervolgens een mail met de betalingsgegevens;
  • je betaalt de tickets en vervolgens kun je:
    • je tickets afhalen aan de avondkassa (op vertoon van je lidkaart);
    • ofwel, indien je een scan van je lidkaart hebt meegestuurd met je reservering, krijg je na betaling een link toegestuurd waar je je tickets kunt downloaden. Je hoeft dan niet meer langs de avondkassa te gaan.