×
Eerste danswedstrijd van het jaar brengt meer dan 450 dansers naar Gent
Aangemaakt op: 2019-01-07

Nu zondag organiseren dansschool Dream Dance uit Merelbeke en dansfederatie Danssport Vlaanderen in sporthal Bourgoyen in Gent de 3e selectiewedstrijd streetdance van het seizoen. Tijdens die wedstrijd nemen de dansers het tegen elkaar op om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap Streetdance van 28 april in Merksem.

Nu zondag kun je in sporthal Bourgoyen in Gent gaan kijken naar een streetdancespektakel: 454 dansers uit heel Vlaanderen nemen het dan tegen elkaar op in de 3e selectiewedstrijd streetdance van het seizoen. Dat doen ze in verschillende categorieën: solo, duo, small team (4 tot 7 dansers) en formatie (vanaf 8 dansers).

Streetdance is een verzamelnaam voor de urban dansstijlen, zoals popping, house, wacking, breakdance. De wedstrijd in Gent wordt georganiseerd door de Vlaamse dansfederatie, Danssport Vlaanderen, en dansschool Dream Dance uit Merelbeke. De deuren gaan open om 9 u.; de wedstrijd zelf start om 10 u. en duurt tot ongeveer 17.15 u. De inkomprijs is € 5.

Perscontact
Jolien Jacobs
014 71 10 35
Download documenten :
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Meer informatie over de wedstrijd