×
Voor 7 naar "Invited" van Seppe Baeyens & Ultima Vez in CC Diest
Aangemaakt op: 2018-11-14

Dankzij de samenwerking tussen het cultureel centrum van Diest en Danssport Vlaanderen kan je als lid dit jaar (seizoen 2018-2019) genieten van korting op alle dansvoorstellingen die georganiseerd worden door CC Diest. Zo betaal je voor die voorstellingen maar € 7.

Zo kun je op dinsdag 18 december gaan kijken naar Invited van Seppe Baeyens en Ultima Vez:

In Invited formuleert Baeyens zijn artistieke antwoord op de vraag hoe het publiek mee de choreografie van een voorstelling kan schrijven. Met dans als woordeloze taal wil hij binnen beperkte tijd en ruimte een gemeenschap stichten waarbij de grenzen tussen cast en publiek vervagen.

De cast bestaat uit een diverse en intergenerationele groep performers die een weerspiegeling vormt van de samenleving van vandaag. Het publiek bekleedt een actieve rol en krijgt de kans het heft in eigen handen te nemen. De scenografie verbindt en verdeelt, wordt zichtbaar en onzichtbaar en leidt publiek en performers doorheen het collectief geschreven verhaal.

Tickets bestellen

Tickets reserveren doe je als volgt:

  • je mailt naar tickets@ccdiest.be om tickets te reserveren en vermeldt daarbij hoeveel tickets je wilt reserveren en voor welke voorstelling(en)
    • Indien mogelijk voeg je ook een scan van je lidkaart toe aan de mail (zie verder);
  • je ontvangt van CC Diest vervolgens een mail met de betalingsgegevens;
  • je betaalt de tickets en vervolgens kun je:
    • je tickets afhalen aan de avondkassa (op vertoon van je lidkaart);
    • ofwel, indien je een scan van je lidkaart hebt meegestuurd met je reservering, krijg je na betaling een link toegestuurd waar je je tickets kunt downloaden. Je hoeft dan niet meer langs de avondkassa te gaan.