×
Discodansers nemen voor één dag sporthal Maldegem over
Aangemaakt op: 2018-11-13

Op zondag 18 november organiseren Danssport Vlaanderen en dansschool S-Pression uit Eeklo de 2e selectiewedstrijd disco van het seizoen. Die vindt plaats in de sporthal Meos in Maldegem, waar de dansers het in verschillende categorieën opnemen om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap.

Nu zondag wordt de sporthal Meos omgetoverd tot discotempel: 631 dansers uit de provincies Oost- en West-Vlaanderen nemen dan deel aan de 2e selectiewedstrijd disco. Dat doen ze in verschillende categorieën: solo, duo, small team (4 tot 7 dansers) en formatie (vanaf 8 dansers).

Disco is een atletische dansstijl met snelle, krachtige bewegingen en wordt meestal op dancemuziek gedanst. De wedstrijd zondag is voor de dansers de 2e kans om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap van zondag 5 mei in Herentals.

De wedstrijd in Hulshout wordt georganiseerd door de Vlaamse dansfederatie, Danssport Vlaanderen, en dansschool S-Pression uit Eeklo. De deuren gaan open om 8.30 u.; de wedstrijd zelf start om 9.30 u. en duurt tot ongeveer 19.20 u. De inkomprijs is € 5.

Perscontact
Jolien Jacobs
014 71 10 35
Download documenten :
Foto 1
Foto 2
Meer informatie over de wedstrijd