×
Sporthal van Hulshout wordt voor één dag danstempel
Aangemaakt op: 2018-10-29

Op zondag 4 november organiseren Danssport Vlaanderen en Dansstudio Shake uit Westerlo de 2e selectiewedstrijd disco van het seizoen. Die vindt plaats in de sporthal van Hulshout, waar de dansers het in verschillende categorieën opnemen om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap.

Nu zondag wordt de sporthal van Hulshout omgetoverd tot discotempel: 387 dansers uit de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant nemen dan deel aan de 2e selectiewedstrijd disco. Dat doen ze in verschillende categorieën: solo, duo, small team (4 tot 7 dansers) en formatie (vanaf dan 8 dansers). 

Disco is een atletische dansstijl met snelle, krachtige bewegingen en wordt meestal op dancemuziek gedanst. De wedstrijd zondag is voor de dansers de 2e kans om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap van zondag 5 mei in Herentals.

De wedstrijd in Hulshout wordt georganiseerd door de Vlaamse dansfederatie, Danssport Vlaanderen, en Dansstudio Shake uit Westerlo. De deuren gaan open om 9 u. ; de wedstrijd zelf start om 10 u. en duurt tot ongeveer 18 u. De inkomprijs is € 5.

Perscontact:
014 71 10 35

Download documenten :
Foto disco-1
Foto disco-2
Foto disco-3
Meer informatie over de wedstrijd