×
Volgend weekend in Roeselare: eerste internationale danswedstrijd jazz, modern, show, street en disco in BelgiŽ
Aangemaakt op: 2018-10-19


Op 27 en 28 oktober organiseert Danssport Vlaanderen, samen met de Roeselaarse dansschool Hypnosis, DanceNation: de allereerste internationale danswedstrijd Jazz, Modern, Show, Disco en Street in België. Plaats van de afspraak is de sporthal van Schiervelde, Roeselare.

Tijdens het weekend van 27 en 28 oktober wordt Schiervelde omgetoverd tot danstempel voor DanceNation. Dat is de allereerste internationale danswedstrijd in België voor de dansstijlen jazzdans, modern, showdance, disco en streetdance.

Zaterdag trappen de jazz-, moderne en showdansers de competitie op gang. Zaterdagnamiddag volgen dan de streetdansers. Zondag is volledig gewijd aan disco.

Aan de wedstrijd nemen 965 dansers deel, waaronder ook deelnemers uit Polen en Duitsland. De 13 juryleden zijn afkomstig uit 6 verschillende landen: België, Nederland, Zweden, Duitsland, Noorwegen en Denemarken.

De wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse dansfederatie Danssport Vlaanderen en de Roeselaarse dansschool Hypnosis Dance Academy. Dat gebeurt onder de auspiciën van de Belgische dansfederatie, BDSF, en de werelddansfederatie, WDSF.

Tickets zijn niet op voorhand te koop. Inkom is € 10.

Meer informatie vind je op www.dancenation.be.
Download documenten :
Foto disco
Foto modern
Foto street
Praktische informatie wedstrijd