×
Gratis naar 2 dansvoorstellingen tijdens het STUK startfeest
Aangemaakt op: 2018-09-14

Dankzij onze samenwerking met STUK kun je de komende weken GRATIS naar 2 dansvoorstellingen tijdens het STUK startfeest!

Op do 27 en vrij 28 september kun je gaan kijken naar The Eternal Return. Een heel toegankelijke voorstelling, die bovendien kadert in het 36-uurdurende festival Re-start. Je kunt dus ook voor- en nadien nog genieten van allerlei gratis entertainment voor jong en oud.

Heb je wel eens het gevoel dat elke dag hetzelfde is? Dat het leven niets anders is dan een eindeloze reeks herhalingen? In The Eternal Return werpt Clément Layes met de nodige humor een verfrissend licht op onze dagelijkse routine. 15 performers herhalen steeds weer dezelfde acties, maar elke keer wordt er iets nieuws toegevoegd, tot er een prachtige mozaïek van beweging ontstaat. Deze kaleidoscopische kijk op het leven laat je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

De tweede voorstelling waar je gratis naartoe kunt, is Deep Etude van Alma Söderberg op 4 oktober. Dat is eerder iets voor volwassenen of jongeren voor wie het wat 'rustiger' mag zijn. Alma is wel een fenomeen: ze beatboxt terwijl ze danst en ze laat zich bijstaan door een geluidskunstenaar.

Deze solo-voorstelling staat in het teken van de verbondenheid tussen taal, stem en ritme. Deep Etude is zowel een dansstuk als een muziekstuk dat het oor en het oog van de toeschouwer bespeelt. Stem, beatbox, beweging en elektronische klanken haken in elkaar tot er een complexe compositie ontstaat waarbij de visuele waarneming onlosmakelijk met het auditieve verbonden lijkt. Met zichzelf als enige instrument exploreert Alma Söderberg hoe ritme zich in het lichaam manifesteert.

Voorwaarden 
  • lid zijn van Danssport Vlaanderen (je lidkaart wordt gecontroleerd bij de ticketcontrole);
  • je tickets online bestellen via www.stuk.be/nl/programma/dans of aan de kassa aan het STUK Onthaal 
Opgelet: neem zeker je lidkaart mee naar de voorstelling, want die wordt gecontroleerd bij de ticketcontrole.


Hoe bestellen?
  • Om van de korting te kunnen genieten, vul je bij het online reserveren van je tickets de promotiecode STUKWELCOME in (actiecode is actief vanaf dinsdag 18/09). 
  • Als je tickets koopt aan de kassa, dan toon je je lidkaart van Danssport Vlaanderen om te kunnen genieten van de korting. 
Gezien de korting enkel geldt voor leden, kun je slechts 1 kortingsticket per lidkaart bestellen. Wil je met verschillende personen naar een voorstelling gaan kijken, moeten ze allemaal lid zijn van Danssport Vlaanderen om te kunnen genieten van de korting. Voor niet-leden kun je daarnaast uiteraard ook tickets bestellen aan het gewone tarief.