×
Ga nu vrijdag kijken naar "Fractus V" van Sidi Larbi Cherkaoui in De Warande, Turnhout
Aangemaakt op: 2018-09-14

Choreograaf en danser Sidi Larbi Cherkaoui wordt wereldwijd erkend als één van de origneelste en meest ambitieuze talenten van zijn generatie. 

In ‘Fractus V’ verdiept hij zich in de schimmige grijze zone tussen informatie en propaganda, tussen objectiviteit en manipulatie. De enige manier om je daartegen te wapenen is je volledig te verdiepen in die informatie. Maar kan je de voorgekauwde berichtgeving van zijn manipulatieve schil ontdoen? Hoe geraak je tot bij de kern van de waarheid? Hoe neutraal is ons denkvermogen nog? De Joods-Amerikaanse linguïst en politiek denker Noam Chomsky is in 'Fractus V' niet ver weg. 

Op de scène zien we vijf virtuoze dansers en drie muzikanten die samen livemuziek brengen. Acht nationaliteiten en evenveel uitgesproken individuen zorgen voor een intens, dramatisch en vloeiend geheel. De titel verwijst naar de natuurlijke breuk die vaak nodig is om te (kunnen) groeien en sterker te worden.

Nu vrijdag 21/09 kun je in De Warande, Turnhout gaan kijken naar "Fractus V". Als lid van onze federatie betaal je daarvoor € 24 (ipv € 27). 

Hoe bestellen?
Bestel je tickets via de telefoon op 014 41 69 91 en vermeld dat je lid bent van Danssport Vlaanderen.

Neem zeker ook je lidkaart mee naar de voorstelling, want die kan gecontroleerd worden.