×
De Dansers (NL) brengen "Ten Noorden van Nergens" in Vosselaar
Aangemaakt op: 2018-04-12

Op 18 en 19 mei organiseert De Warande (Turnhout) een dansvoorstelling op locatie: De Dansers (NL) brengen dan Ten Noorden van Nergens op de Konijnenberg in Vosselaar. Als lid van onze federatie krijg je korting op je toegangsticket.

Heb je ooit een wild dier zien piekeren? Op een plek aan de rand van de bewoonde wereld beproeven zeven mensen - dansers en muzikanten - de grenzen van hun lichamen en hun doorzettingsvermogen. Als in een onbeholpen ritueel proberen ze te ontsnappen aan het moderne leven en een dierlijk instinct terug te vinden.

Ten Noorden van Nergens is een dansconcert op locatie. De energieke en acrobatische danstaal van De Dansers ontmoet de rauwe, meeslepende livemuziek van La Corneille in de buitenlucht, ergens waar het alledaagse even stil kan vallen.

Over de locatie
De Konijnenberg ligt midden in het centrum van Vosselaar. Deze sikkelvormige landduin ligt 36,33 meter boven de zeespiegel, wat hem tot de hoogste stuifduin van de Antwerpse Kempen maakt. De berg en zijn groene omgeving werden door Monumenten en Landschappen beschermd en is dan ook hét uithangbord van de gemeente.