×
Opleiding dansdocentRecreatief Dansen JazzdansUrban danceStandaarddansDans voor SeniorenRolstoeldansAlternatief trajectBijscholingenDansdocent gezochtDocentenondersteuningVoordelen lidmaatschapVernieuwen lidmaatschapLesmateriaalKoppeldans en lijndans Actuele dansG-dansActiviteiten in je dansclubLid worden
Gezocht: lesgever kinderdans te Lommel

De Dance Kids 2Cool zijn een enthousiaste dansgroep uit Lommel.  Meer dan 65 meisjes en jongens tussen 5 en 18 jaar leren er verschillende dansen in de stijlen hip-hop en modern. 

Voor het nieuwe seizoen, vanaf september 2019, zoeken we een dansjuf voor de 2 jongste groepen met kindjes van 5 tot 8 jaar. De twee groepen van telkens 15 kinderen krijgen elk 1 uur les per week.

Momenteel gaan de lessen door op vrijdag van 17u30 tot 19u30, maar dit kan in overleg aangepast worden.  We zijn aangesloten bij Danssport Vlaanderen en doen 2 grote optredens per jaar.

Heb jij een hart voor kinderen en een passie voor dans ? Kan je met geduld en veel enthousiasme de kinderen motiveren om hun beste beentje voor te zetten ? Ben je in staat om zelf een choreografie uit te werken op muziek van je keuze en deze stapsgewijs aan de kinderen aan te leren ? Dan ben jij misschien de dansjuf die we zoeken. Je kan je kandidatuur per mail indienen op kfste_lommel@hotmail.com en dan nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking.

Meer info vind je ook op onze website http://www.kfste.be onder de pagina Dance Kids 2Cool.