×
Opleiding dansdocentRecreatief Dansen JazzdansUrban danceStandaarddansDans voor SeniorenRolstoeldansAlternatief trajectBijscholingenDansdocent gezochtDocentenondersteuningVoordelen lidmaatschapVernieuwen lidmaatschapLesmateriaalKoppeldans en lijndans Actuele dansG-dansActiviteiten in je dansclubLid worden
Gezocht: docent lijndans te Aalter

Even voorstellen : ik ben Greta, bestuurslid van Okra Aalter-Centrum en administratief verantwoordelijke voor de dansgroep binnen Okra.

Dansgroep Yeppa (dit is onze naam) telt ongeveer 65 actieve leden tussen de 50 en 90 jaar. Deze zijn verdeeld over 3 groepen, dit volgens leeftijd en aantal jaren danservaring (deze varieert van prille beginners tot leden die reeds 8 jaar dansen).

Onze dansactiviteit bestaat enkel uit LIJNDANS.

De groep met de jongste leden danst iedere week op donderdagvoormiddag.

Hiervoor is er geen probleem, de lerares voor die groep is gebleven.

De andere twee groepen dansen iedere week op dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag, telkens van 14.00 uur tot 16.15 uur. Het is dus voor deze groepen dat we op zoek zijn naar een danslerares/-leraar.

In de groep van di nm dansen onze oudste leden en de beginners, op do nm dansen de leden met de meeste jaren danservaring (5 tot 8 jaar).

We dansen in Jeugdcentrum Kadans, Stationsstraat 71, 9880 Aalter.

Indien gewenst, kan u bij mij terecht voor meer info.

Alvast hartelijk dank van de medewerking.

Vriendelijke groeten

Greta

 

Greta Van Eenooghe

Biesemveldstraat 49, 9880 Aalter

tel. 09/374 34 91 - gsm 0475/22 96 08

e-mail : greta_van_eenooghe@hotmail.com