×
Opleiding dansdocentRecreatief Dansen JazzdansUrban danceStandaarddansDans voor SeniorenRolstoeldansBijscholingenDansdocent gezochtDocentenondersteuningVoordelen lidmaatschapVernieuwen lidmaatschaplesmateriaalKoppeldans en lijndans Actuele dansG-dansLid worden
Gebruikersnaam:Paswoord:Blijf ingelogd:

Login

Gezocht: choreograaf voor leeftijdsgroep 5 tem 12 jaar

Kunstgroep Alkuone uit Aalst is op zoek naar een gemotiveerde dansleraar/-lerares, die ervaring heeft met het maken van danschoreografieën voor jongens en meisjes van 5 tem 12 jaar (onderverdeeld in 3 leeftijdscategorieën). De vacature komt vrij vanaf november 2018.

Het liefst behouden we ons huidige uurrooster, waar de lessen ingepland staan op woensdagnamiddag van 15u tot 18u in ons eigen clublokaal in Aalst.

Klassieke choreografische dans zit reeds in ons aanbod op zaterdag. Alle andere dansstijlen zijn welkom!

 

Kunstgroep Alkuone is een artistieke, dynamische groep jongeren, die op vandaag ongeveer 120 leden telt tussen 5 en 30 jaar. Wij brengen dans- en vlaggenspektakels, soms begeleid door onze eigen percussionisten, op podia en pleinen in België en heel wat andere landen in Europa en de rest van de wereld. Vorig jaar heeft de groep nog zijn 60-jarig bestaan gevierd! Check gerust eens onze website www.alkuone.be of onze facebook-pagina voor meer info en wat leuke foto's.

 
Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer info.
 
Contactpersoon:
Julie De Schrijver
Telefoonnummer: 0473 22 65 13