×
Opleiding dansdocentRecreatief Dansen JazzdansUrban danceStandaarddansDans voor SeniorenRolstoeldansAlternatief trajectBijscholingenDansdocent gezochtDocentenondersteuningVoordelen lidmaatschapVernieuwen lidmaatschapLesmateriaalKoppeldans en lijndans Actuele dansG-dansActiviteiten in je dansclubLid worden
Gezocht: lesgevers koppeldansen in Gent

De wens van vele mensen is iemand durven uitnodigen op de dansvloer of ja durven zeggen als ze uitgenodigd worden. Disco swing, rock’n roll, walsen… het doet er eigenlijk niet zo toe. Wat zo’n mensen nodig hebben, is een docent die hen zelfvertrouwen bijbrengt en de nodige vaardigheden.

Beschik jij over de capaciteiten om in een aantal lessenreeksen mensen met plezier de dansvloer te laten betreden? Heb jij als danser bagage genoeg om jouw danstaal over te brengen? Dan kan je met dit doel voor ogen een lessenreeks starten bij Danshuis De Ingang. Misschien kan je met de gemotiveerde leerlingen een gevorderd niveau opbouwen en hen in jouw dansstijl(en) echt verdiepen.

Mail naar info@de-ingang.be je CV, je motivatie en licht een woordje toe over je visie op lesgeven en wat je wil bereiken met je leerlingen.
Het is ook handig als je doorgeeft wanneer je vrij bent.

Groet,

Charlotte

Danshuis De Ingang
Galvestonsite - Hurstweg 8 - 9000 Gent
T 09 2208296 - F 09 3297472
www.de-ingang.be