×
Opleiding dansdocentRecreatief Dansen JazzdansUrban danceStandaarddansDans voor SeniorenRolstoeldansAlternatief trajectBijscholingenDansdocent gezochtDocentenondersteuningVoordelen lidmaatschapVernieuwen lidmaatschapLesmateriaalKoppeldans en lijndans Actuele dansG-dansActiviteiten in je dansclubLid worden
Blijf als dansdocent op de hoogte van nieuwe trends: school je regelmatig bij


Onze federatie organiseert elk jaar verschillende bijscholingen voor dansdocenten zodat zij zich permanent kunnen verbeteren. 

Daarnaast organiseren onze dansclubs ook workshops en bijscholingen, waarvoor je als aangesloten dansdocent korting krijgt op vertoon van je lesgeverskaart. Die workshops vind je ook in onderstaand overzicht.
19/10/2019
Studiedag 1 (19/10/2019)
Datum: 19 oktober 2019

Tijdstip: 10.00u - 13.00u

Onthaal: 09.30u

Locatie: Schoolstraat 7, 9940 Sleidinge (Parketzaal 't Klokhuis)

Inschrijvingen: via de rode inschrijfknop rechts op deze pagina

Inhoud: Samba en Cha cha cha. 

Tijdens de 1e studiedag van het jaar bijten Monique en Hubert De Maesschalck de spits af met Samba en Chachacha. Monique en Hubert hebben een indrukwekkend wedstrijdverleden. Zo behaalden ze vele Belgische titels, zowel op amateursniveau als op professioneel niveau. Ook op europees en wereldniveau behaalden ze mooie prestaties. Met heel veel ervaring en enorm veel enthousiasme staan ze nu op de dansvloer als lesgever om hun passie door te geven. Tijdens deze studiedag mag je Samba en Chachacha verwachten van basis tot wedstrijdniveau. Schrijf je snel in voor maandag 14/10 via de inschrijfknop rechts op deze pagina! 
Download documenten:
Georganiseerd door:
Ilse Proost
Locatie:
Dansclub Evergem
Schoolstraat 7
SLEIDINGE 9940
Contactgegevens organisator:
ilse@danssportvlaanderen.be
+32