×
Opleiding dansdocentRecreatief Dansen JazzdansUrban danceStandaarddansDans voor SeniorenRolstoeldansAlternatief trajectBijscholingenDansdocent gezochtDocentenondersteuningVoordelen lidmaatschapVernieuwen lidmaatschaplesmateriaalKoppeldans en lijndans Actuele dansG-dansLid worden
Gebruikersnaam:Paswoord:Blijf ingelogd:

Login

Blijf als dansdocent op de hoogte van nieuwe trends: school je regelmatig bij


Onze federatie organiseert elk jaar verschillende bijscholingen voor dansdocenten zodat zij zich permanent kunnen verbeteren. 

Daarnaast organiseren onze dansclubs ook workshops en bijscholingen, waarvoor je als aangesloten dansdocent korting krijgt op vertoon van je lesgeverskaart. Die workshops vind je ook in onderstaand overzicht.
16/3/2019
Studiedag 4 (16/03/2019)

Voor de laatste studiedag van dit seizoen zijn we niet over 1 nacht ijs gegaan, en dan doel ik voornamelijk op docente Sophie Monheim. Sophie is naar eigen zeggen een veelzijdig danseres met een uitgesproken passie voor dansen die als voornaamste drijfkracht 'ritme' heeft. In de tv- en radio-wereld is ze zondermeer een bezige bij, en zowel in binnen- als buitenland is ze een veel gevraagde gastdocente. Sophie zal ons aan de hand van een opbouwend basisprogramma inleiden in de wereld van Lindy Hop.   

We starten de dag met de Algemene Vergadering van de Lerarencommissie Standaard, Latin, Social Dance. Op deze Algemene Vergadering kijken we terug naar de realisaties van afgelopen jaar en werpen we een blik naar volgend jaar. Eventuele punten die u wenst behandeld te zien (vragen, opmerkingen of voorstellen) dienen vooraf aan ons bezorgd te worden via e-mail.

Tijdens de Algemene Vergadering mogen alle gediplomeerde leraars stemmen op de kandidaten van het commissiebestuur. Het bestuur van de Lerarencommissie SLS is bevoegd om de studiedagen en andere activiteiten te organiseren. Zorg dus zeker dat u aanwezig bent, want uw stem bepaalt mee de samenstelling van dit bestuur! 
Indien u niet aanwezig kan zijn, kan u een volmacht geven aan een andere stemgerechtigde (max. 1 volmacht per persoon). Meer info hierover kan u opvragen via laura@danssportvlaanderen.be. 


Datum: 16 maart 2019


Uur: 
Onthaal om 09u00
Algemene Vergadering: 09u15 – 10u00 
Studiedag: 10u00 – 13u00


Locatie: Sportcomplex "Het Veld", Schildebaan 22b, 2240 Zandhoven


Inschrijvingen: via de rode inschrijfknop rechts op deze pagina

Georganiseerd door:
Ilse Proost
Locatie:
Sportcomplex "Het Veld"
Schildebaan 22b
ZANDHOVEN 2240
Contactgegevens organisator:
laura@danssportvlaanderen.be
+32