×
Opleiding dansdocentRecreatief Dansen JazzdansUrban danceStandaarddansDans voor SeniorenRolstoeldansAlternatief trajectBijscholingenDansdocent gezochtDocentenondersteuningVoordelen lidmaatschapVernieuwen lidmaatschaplesmateriaalKoppeldans en lijndans Actuele dansG-dansLid worden
Blijf als dansdocent op de hoogte van nieuwe trends: school je regelmatig bij


Onze federatie organiseert elk jaar verschillende bijscholingen voor dansdocenten zodat zij zich permanent kunnen verbeteren. 

Daarnaast organiseren onze dansclubs ook workshops en bijscholingen, waarvoor je als aangesloten dansdocent korting krijgt op vertoon van je lesgeverskaart. Die workshops vind je ook in onderstaand overzicht.
19/1/2019
Studiedag 3 (19/01/2019)

Zij die de vorige studiedagen met Ramon De Kleijn meegemaakt hebben, zal het niet verwonderen dat we hem terug gevraagd hebben voor onze volgende studiedag. De eerlijkheid gebiedt ons daar aan toe te voegen dat zijn laatste studiedag inhoudelijk veel gelijkenissen vertoonde met zijn vorige. Om dit te vermijden, hebben we samen met Ramon nagegaan wat er toen aan bod kwam, om zeker niet in herhaling te vallen.

Ramon heeft de opdracht gekregen ons wat rijker te maken met combinaties in quickstep, slow foxtrott en weense wals. 

Wij kijken uit naar een talrijke opkomst.  

Datum: 19 januari 2019

Tijdstip: 10.00u - 13.00u

Onthaal: 09.30u

Locatie: De Hamse Dansklub, Bergstraat 37/A, 3945 Ham

Inschrijvingen: via de rode inschrijfknop rechts op deze pagina

Georganiseerd door:
Ilse Proost
Locatie:
De Hamse Dansklub
Bergstraat 37/A
HAM 3945
Contactgegevens organisator:
ilse@danssportvlaanderen.be
+32