×
Opleiding dansdocentRecreatief Dansen JazzdansUrban danceStandaarddansDans voor SeniorenRolstoeldansAlternatief trajectBijscholingenDansdocent gezochtDocentenondersteuningVoordelen lidmaatschapVernieuwen lidmaatschaplesmateriaalKoppeldans en lijndans Actuele dansG-dansLid worden
Blijf als dansdocent op de hoogte van nieuwe trends: school je regelmatig bij


Onze federatie organiseert elk jaar verschillende bijscholingen voor dansdocenten zodat zij zich permanent kunnen verbeteren. 

Daarnaast organiseren onze dansclubs ook workshops en bijscholingen, waarvoor je als aangesloten dansdocent korting krijgt op vertoon van je lesgeverskaart. Die workshops vind je ook in onderstaand overzicht.
27/1/2019
Instructie werking AED

Een AED kan levens redden: als iemand tijdens de dansles een hartfalen krijgt, kan een leek met behulp van een defibrillator de juiste hulp aanbieden en zo, in afwachting van de ambulance, de overlevingskansen van het slachtoffer vergroten.

Is er in jouw danszaal, sporthal,... een AED, maar weet je als clubbestuurder of lesgever niet hoe je die moet gebruiken? Volg dan een van onze instructies over de werking van een AED! 

De instructies duren +/- 1 u. en gaan door op:
  • zondag 13 januari, 11 u. bij Dansschool Gevada in Oostende;
  • zondag 27 januari, 11 u. bij Dansclub Happy Feet in Heist-op-den-Berg.
De instructies zijn gratis voor clubbestuurders en lesgevers aangesloten bij Danssport Vlaanderen.

Inschrijven voor deze sessies is niet meer mogelijk. Je kunt je nog wel opgeven voor de wachtlijst van 27/01 door te mailen naar jolien@danssportvlaanderen.be. Mochten er dan annulaties zijn, word je als eerste gecontacteerd om toch nog deel te nemen.
Georganiseerd door:
Danssport Vlaanderen
Locatie:
Dansclub Happy Feet
Sint-Guibertusplein 5
ITEGEM 2222
Contactgegevens organisator:
jolien@danssportvlaanderen.be
+32 014 71 10 35