×
Opleiding dansdocentRecreatief Dansen JazzdansUrban danceStandaarddansDans voor SeniorenRolstoeldansAlternatief trajectFAQBijscholingenDansdocent gezochtDiscoJazz & ModernUrbanLijndansStandard/LatinOverigeDocentenondersteuningVoordelen lidmaatschapVernieuwen lidmaatschapLesmateriaalKoppeldans LijndansJazzdansModernDiscoUrban DanceWedstrijdenG-dansExtra materiaalAan de slag in je dansclubLid worden
Blijf als dansdocent op de hoogte van nieuwe trends: school je regelmatig bij


Onze federatie organiseert elk jaar verschillende bijscholingen voor dansdocenten zodat zij zich permanent kunnen verbeteren. 

Daarnaast organiseren onze dansclubs ook workshops en bijscholingen, waarvoor je als aangesloten dansdocent korting krijgt op vertoon van je lesgeverskaart. Die workshops vind je ook in onderstaand overzicht.
19/9/2021
Techniekscholing Jazz/Modern: Limon
Michèle Swennen zal in deze techniekscholing de basis van Limon overlopen. Michèle is opgeleid in ballet en hedendaagse dans. Hiernaast bestudeert ze ritmicus Jaques-Dalcroze, alsook de zelfexpressie door beweging, het theater en de anatomie.
Ze creëerde in 1984 het eerste centrum voor hedendaagse dans in Brussel en haar eigen gezelschap waarmee ze verschillende voorstellingen produceerde. 

Sinds enkele jaren heeft ze faam opgebouwd in het lesgeven aan verschillende professionele gezelschappen, dansscholen en aan universiteiten, zoals de Tilburgse Hoogeschool Fontys en de Koninklijke Balletschool Antwerpen. Vanwege haar prominente kennis in de meeste aspecten van de toneelkunst wordt ze vaak gevraagd om projecten te leiden, variërend van operachoreografie tot individuele houdingstraining voor acteurs, dansers, muzikanten en circusartiesten. In het Koninklijke Conservatorium in Brussel is ze verantwoordelijk voor de bewegingsanalyse voor musici. Ze geeft ten slotte ook anatomie aan dansers en dansdocenten.

Praktisch:
Wanneer: zondag 19 september 2021
Uur: van 09u30 tot 11u00
Waar: Hogeschool UCLL, UCLL Lerarenopleiding, Campus Diepenbeek, Agoralaan, bus 1, 3590 Diepenbeek
Parkeren: op de grote parking (niet op de parking van Brasserie de Fitlink want daar staan een slagboom en je kan alleen terug uitrijden met een code die je krijgt als je daar iets consumeert). Lessen gaan door in het gebouw van Basic Fit (tegenover de Fitlink) Ginderoverstraat 7, 3590 Diepenbeek.
Voor wie: voor dansdocenten en juryleden jazz/modern. 

Prijs:
We vragen om aan te sluiten als lesgever bij Danssport Vlaanderen.
Aansluiten als lesgever kan door het aansluitingsformulier te mailen naar laura@danssportvlaanderen.be
U ontvangt achteraf een factuur van 25 euro via mail.
 
Daarna betaalt u onderstaande deelnametarieven. Gelieve dit aan te duiden bij de inschrijving.
Gratis voor gediplomeerden* (aangesloten als lesgever)
10 euro voor niet gediplomeerden (aangesloten als lesgever)
 
 
*VTS diploma of Bachelor/Master LO

Georganiseerd door:
Laura Lefever
Locatie:
Hogeschool UCLL Lerarenopleiding, Campus Diepenbeek
Agoralaan, bus 1
DIEPENBEEK 3590
Contactgegevens organisator:
laura@danssportvlaanderen.be
+32 014919051