×
Opleiding dansdocentRecreatief Dansen JazzdansUrban danceStandaarddansDans voor SeniorenRolstoeldansAlternatief trajectFAQBijscholingenDansdocent gezochtDiscoJazz & ModernUrbanLijndansStandard/LatinOverigeDocentenondersteuningVoordelen lidmaatschapVernieuwen lidmaatschapLesmateriaalKoppeldans LijndansJazzdansModernDiscoUrban DanceWedstrijdenG-dansExtra materiaalAan de slag in je dansclubLid worden
Blijf als dansdocent op de hoogte van nieuwe trends: school je regelmatig bij


Onze federatie organiseert elk jaar verschillende bijscholingen voor dansdocenten zodat zij zich permanent kunnen verbeteren. 

Daarnaast organiseren onze dansclubs ook workshops en bijscholingen, waarvoor je als aangesloten dansdocent korting krijgt op vertoon van je lesgeverskaart. Die workshops vind je ook in onderstaand overzicht.
28/3/2021
Online workshop Make-up Tips & Tricks

Een workshop make-up vol inspiratie, tips & tricks voor op en naast de dansvloer. Kan jij nog wat tips gebruiken? Schrijf je dan in voor de online workshop Make-up Tips & Tricks.

Deze workshop wordt gegeven door Mara Heylen. Mara heeft zelf altijd disco gedanst en al van jongs af aan hielp zij mee met het schminken van de dansers. Van haar talent heeft ze haar beroep kunnen maken en ze is nu een ervaren schoonheidsspecialiste. Zondag 28 maart deelt ze heel graag haar kennis en passie met jullie!  

Doelgroep: wedstrijddansers Disco, maar iedereen is welkom! 
Datum: zondag 28 maart van 11u00 – 12u30
Locatie: online (deelnemers ontvangen voorafgaand een link en uitleg)
Inschrijven: 
Uiterste inschrijfdatum: donderdag 25 maart
Duid bij de inschrijving aan of je wel of geen lid bent van Danssport Vlaanderen.
Laat bij de inschrijving (rechts op deze pagina) je emailadres achter waarmee je zal deelnemen aan de online workshop. Je ontvangt voor de workshops van ons een uitnodiging om deel te nemen aan een meeting via Zoom.
Deelnameprijs: 
GRATIS voor leden van Danssport Vlaanderen
€10 voor niet-leden van Danssport Vlaanderen


Georganiseerd door:
Anja van Greuningen
Locatie:
Online

nvt nvt
Contactgegevens organisator:

+32 014 71 10 31