×
Opleiding dansdocentRecreatief Dansen JazzdansUrban danceStandaarddansDans voor SeniorenRolstoeldansAlternatief trajectFAQBijscholingenDansdocent gezochtDiscoJazz & ModernUrbanLijndansStandard/LatinOverigeDocentenondersteuningVoordelen lidmaatschapVernieuwen lidmaatschapLesmateriaalKoppeldans LijndansJazzdansModernDiscoUrban DanceWedstrijdenG-dansExtra materiaalAan de slag in je dansclubLid worden
Blijf als dansdocent op de hoogte van nieuwe trends: school je regelmatig bij


Onze federatie organiseert elk jaar verschillende bijscholingen voor dansdocenten zodat zij zich permanent kunnen verbeteren. 

Daarnaast organiseren onze dansclubs ook workshops en bijscholingen, waarvoor je als aangesloten dansdocent korting krijgt op vertoon van je lesgeverskaart. Die workshops vind je ook in onderstaand overzicht.
11/9/2021
Juryweekend disco

Juryleden zijn verplicht om minstens 1 keer om de 2 jaar het juryweekend disco te volgen en zo een jurylicentie te behalen/behouden.

Juryleden die dit jaar hun licentie vernieuwen, zijn het hele weekend welkom, maar zijn enkel verplicht om de lessen op zondag te volgen.
Juryleden die voor het eerst een jurylicentie disco willen behalen, volgen het volledige weekend.


Meer info volgt later!


Praktisch:
  • Wanneer: zaterdag en zondag, 11 en 12 september 2021
  • Waar: Sport Vlaanderen Brugge
  • Wie: voor (toekomstige) juryleden disco


Opgelet: 
  • Het juryweekend disco kun je enkel volgen als je ook werkelijk wilt jureren op de discowedstrijden, niet louter uit interesse.
  • Disco-ervaring is vereist!
Georganiseerd door:
Danssport Vlaanderen
Locatie:
Sport Vlaanderen Brugge
Nijverheidsstraat 112
Brugge 8310
Contactgegevens organisator:
sandy@danssportvlaanderen.be
+32 14 611937