×
DansdagDanskampenDansvakantiesG-dansG-dansactiviteiten G-dans bij onze dansclubs/-scholen DansnamiddagenDanssport op maatWedstrijdenWedstrijdkalenderWedstrijdinformatieActiviteiten dansclubsTopsportLid worden? DanskledijStandard/LatinAmbassadeurs
Competitiebeest? Neem deel aan onze wedstrijden!


Onze federatie organiseert wedstrijden in de stijlen disco, urban choreography, showdance, jazzdans en modern. Meer informatie over deze wedstrijden vind je op de volgende pagina's:

Benieuwd hoe het er aan toegaat tijdens onze wedstrijden? Snuif de sfeer op met de foto's van Van Laer Patrick Photography.


Danssport Vlaanderen organiseert onder auspiciën van de Belgische koepel  BDSF wedstrijden Standaard, Latin en Sociale Dance
Meer informatie over die wedstrijden vind je op http://www.bdsf.be/nationalewedstrijden.
De reglementen kan je alvast nalezen op deze pagina bij Documenten.

Danssport Vlaanderen organiseert onder auspiciën van de Belgische koepel  BDSF wedstrijden Breaking
Meer informatie over die wedstrijden vind je op www.bdsf.be/break.


Neem je deel aan Europese en/of Wereldkampioenschappen, dan kun je gebruik maken van de subsidie van Danssport Vlaanderen. Meer informatie lees je in de "Richtlijn voor subsidies EK WK" hieronder.
2/5/2020
Jazz, modern en show Belgisch Kampioenschap (AFGELAST)

Beste dansers, coaches, clubs,

 

Gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus en de verwachting van experts dat die situatie nog een tijd gaat duren, heeft Danssport Vlaanderen besloten om alle verdere wedstrijden van het seizoen 2019-2020 (VK disco, BK disco, jazz, modern, show, street en Dancenation) te schrappen. We nemen die uiterst moeilijke beslissing uit bezorgdheid om het welzijn van de wedstrijddansers en iedereen die van veraf of dichtbij betrokken is bij onze wedstrijden.

 

Als het mogelijk is, willen we in de periode eind juni/begin juli graag nog een afsluitende wedstrijd organiseren voor elke stijl, zodat we het seizoen toch nog mooi kunnen afsluiten. Om daarover zekerheid te hebben, moeten we natuurlijk de verdere ontwikkelingen omtrent het coronavirus afwachten. We houden jullie daarover op de hoogte.

 

Het coronavirus zet ons voor uitdagingen en moeilijkheden die we nooit eerder meemaakten. Als federatie proberen we in die moeilijke omstandigheden de juiste beslissingen te nemen, maar wij hadden de situatie ook liever anders gezien. We hopen dat jullie als club, als coach, als danser daarvoor begrip kunnen opbrengen.

 

Met vriendelijke groeten,

Danssport Vlaanderen

Download documenten:
Georganiseerd door:
Dansschool S-Pression Meetjesland
Locatie:
Sporthal Meos
Bloemenstraat 36D
MALDEGEM 9990
Contactgegevens organisator:

+32