×
DansdagDanskampenDansvakantiesG-dansG-dansactiviteiten G-dans bij onze dansclubs/-scholen DansnamiddagenDanssport op maatWedstrijdenWedstrijdkalenderWedstrijdinformatieActiviteiten dansclubsTopsportLid worden? DanskledijStandard/LatinAmbassadeurs
Competitiebeest? Neem deel aan onze wedstrijden!


Onze federatie organiseert wedstrijden in de stijlen disco, urban choreography, showdance, jazzdans en modern. Meer informatie over deze wedstrijden vind je op de volgende pagina's:

Benieuwd hoe het er aan toegaat tijdens onze wedstrijden? Snuif de sfeer op met de foto's van Van Laer Patrick Photography.


Danssport Vlaanderen organiseert onder auspiciën van de Belgische koepel  BDSF wedstrijden Standaard, Latin en Sociale Dance
Meer informatie over die wedstrijden vind je op http://www.bdsf.be/nationalewedstrijden.
De reglementen kan je alvast nalezen op deze pagina bij Documenten.

Danssport Vlaanderen organiseert onder auspiciën van de Belgische koepel  BDSF wedstrijden Breaking
Meer informatie over die wedstrijden vind je op www.bdsf.be/break.


Neem je deel aan Europese en/of Wereldkampioenschappen, dan kun je gebruik maken van de subsidie van Danssport Vlaanderen. Meer informatie lees je in de "Richtlijn voor subsidies EK WK" hieronder.
14/3/2020
Streetdance Vlaams kampioenschap (AFGELAST)

Beste,

Gezien de maatregelen en adviezen vanuit de overheid omtrent het Coronavirus, heeft Danssport Vlaanderen beslist al haar activiteiten tot 31 maart op te schorten. We nemen die beslissing omdat we als federatie mede verantwoordelijk zijn voor de veiligheid en gezondheid van al onze aangesloten clubs en leden.

Dat betekent concreet dat onderstaande activiteiten niet doorgaan:

-          VK streetdance 14/03

-          Wedstrijd disco 15/03

-          Bijscholing lijndans 15/03

-          Studiedag 4 voor leraren 21/03

-          Toelatingsproef jazzdans 22/03

-          Danssport op maat 22/03

-          Bijscholing disco 29/03

Het VK street en de wedstrijd disco in Turnhout worden geannuleerd (en dus niet uitgesteld). Voor de andere activiteiten zal nog bekeken worden of de activiteit later kan doorgaan of definitief geschrapt zal worden.

Wat betreft de wedstrijden:

-          Voor alle dansers die zijn ingeschreven (een rugnummer hadden toegewezen gekregen) telt de selectie. Er zullen uiteraard geen boetes worden opgelegd en een doktersattest bezorgen is ook niet nodig.

Wat betreft de wedstrijden van april en mei volgen we de situatie en de adviezen/maatregelen van de overheid op de voet en zullen we later een beslissing nemen.

Wat betreft de activiteiten van jouw eigen club:

Al onze aangesloten clubs worden gecontacteerd en krijgen advies vanuit de federatie. Als danser of lesgever kun je dus terecht bij je club voor meer informatie rond specifieke maatregelen op clubniveau.

We blijven de situatie continu opvolgen, indien we meer nieuws hebben zullen we al onze partners steeds zo snel mogelijk op de hoogte brengen.  Dit is voor Danssport Vlaanderen en al haar partners een beslissing met grote impact. We hopen dan ook de komende weken van jullie steun te mogen genieten. Je mag iedereen informeren dat onze activiteiten in maart niet zullen doorgaan, maar verspreid alstublieft enkel informatie waar je zeker van bent.

Met vragen kun je altijd naar ons kantoor bellen: 014 61 19 37, mailen naar info@danssportvlaanderen.be of via sociale media contact met ons opnemen.

 

Bedankt voor het begrip,

Het team van Danssport Vlaanderen

Georganiseerd door:
Dream Dance ism. Danssport Vlaanderen vzw
Locatie:
Sporthal Ter Wallen
Sportstraat 1
MERELBEKE 9820
Contactgegevens organisator:
stijn@danssportvlaanderen.be
+32 014 711037