×
DansdagDanskampenDansvakantiesG-dansG-dansactiviteiten G-dans bij onze dansclubs/-scholen DansnamiddagenDanssport op maatWedstrijdenWedstrijdkalenderWedstrijdinformatieActiviteiten dansclubsLid worden? Danskledij
Gebruikersnaam:Paswoord:Blijf ingelogd:

Login

Competitiebeest? Neem deel aan onze wedstrijden!


Onze federatie organiseert wedstrijden in de stijlen disco, streetdance, showdance, jazzdans, modern en breakdance. Meer informatie over die wedstrijden vind je op de volgende pagina's:

Benieuwd hoe het er aan toegaat tijdens onze wedstrijden? Snuif de sfeer op met de foto's van onze huisfotograaf Van Laer Patrick Photography.


Via onze Belgische koepel BDSF kun je ook deelnemen aan wedstrijden standaard, latin en social dance. Alle informatie daarover vind je op www.bdsf.be. Foto's van die wedstrijden vind je op www.museheartphotography.com.


Neem je deel aan Europese en/of Wereldkampioenschappen, dan kun je gebruik maken van de subsidie van Danssport Vlaanderen. Meer informatie lees je in de "Richtlijn voor subsidies EK WK" hieronder.
17/2/2019
Rising Stars Challenge Circuit

Op 17/02 organiseert onze Franstalige zusterfederatie, FWBDS, haar eerste "Rising Stars Challenge Circuit": een wedstrijd specifiek gericht op jonge dansers, gevolgd door een 'training camp' voor kinderen die verder willen werken aan hun danskunnen.

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:
  • danswedstrijd voor kinderen;
  • match analysis voor Adult- & Seniorparen die gebruik willen maken van de expertise van de aanwezige juryleden;
  • training camp voor kinderen die gemeenschappelijk lessen kunnen volgen bij diezelfde juryleden.
Georganiseerd door:
FWBDS
Locatie:
Dansclub Spotlight
Rue des Horticulteurs 7
Brussel 1020
Contactgegevens organisator:
RSCC@fwbds.be
+32