×
DansdagDanskampenDansvakantiesG-dansG-dansactiviteiten G-dans bij onze dansclubs/-scholen DansnamiddagenDanssport op maatWedstrijdenWedstrijdkalenderWedstrijdinformatieActiviteiten dansclubsTopsportLid worden? Danskledij
Competitiebeest? Neem deel aan onze wedstrijden!


Onze federatie organiseert wedstrijden in de stijlen disco, streetdance, showdance, jazzdans, modern en breakdance. Meer informatie over die wedstrijden vind je op de volgende pagina's:

Benieuwd hoe het er aan toegaat tijdens onze wedstrijden? Snuif de sfeer op met de foto's van onze huisfotograaf Van Laer Patrick Photography.


Danssport Vlaanderen organiseert onder auspiciën van de Belgische koepel BDSF wedstrijden Standaard, Latin en Sociale Dance
Je kan hier de kalender downloaden.
Foto's van die wedstrijden vind je op www.museheartphotography.com


Neem je deel aan Europese en/of Wereldkampioenschappen, dan kun je gebruik maken van de subsidie van Danssport Vlaanderen. Meer informatie lees je in de "Richtlijn voor subsidies EK WK" hieronder.
17/2/2019
Rising Stars Challenge Circuit

Op 17/02 organiseert onze Franstalige zusterfederatie, FWBDS, haar eerste "Rising Stars Challenge Circuit": een wedstrijd specifiek gericht op jonge dansers, gevolgd door een 'training camp' voor kinderen die verder willen werken aan hun danskunnen.

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:
  • danswedstrijd voor kinderen;
  • match analysis voor Adult- & Seniorparen die gebruik willen maken van de expertise van de aanwezige juryleden;
  • training camp voor kinderen die gemeenschappelijk lessen kunnen volgen bij diezelfde juryleden.
Georganiseerd door:
FWBDS
Locatie:
Dansclub Spotlight
Rue des Horticulteurs 7
Brussel 1020
Contactgegevens organisator:
RSCC@fwbds.be
+32