×
DansdagDanskampenDansvakantiesG-dansG-dansactiviteiten G-dans bij onze dansclubs/-scholen DansnamiddagenDanssport op maatWedstrijdenWedstrijdkalenderWedstrijdinformatieActiviteiten dansclubsTopsportLid worden? Danskledij
Competitiebeest? Neem deel aan onze wedstrijden!


Onze federatie organiseert wedstrijden in de stijlen disco, streetdance, showdance, jazzdans, modern en breakdance. Meer informatie over die wedstrijden vind je op de volgende pagina's:

Benieuwd hoe het er aan toegaat tijdens onze wedstrijden? Snuif de sfeer op met de foto's van onze huisfotograaf Van Laer Patrick Photography.


Via onze Belgische koepel BDSF kun je ook deelnemen aan wedstrijden standaard, latin en social dance. Alle informatie daarover vind je op www.bdsf.be. Foto's van die wedstrijden vind je op www.museheartphotography.com.


Neem je deel aan Europese en/of Wereldkampioenschappen, dan kun je gebruik maken van de subsidie van Danssport Vlaanderen. Meer informatie lees je in de "Richtlijn voor subsidies EK WK" hieronder.
5/5/2019
Vlaams kampioenschap disco

Voor meer info:
http://kalender.danssportvlaanderen.be/

 

Mede-organisator:

Turnhout - JayBeeS Dancers

 

Disciplines:

Solo, Duo, Small group, Formation

 

Inschrijvingen:

moeten uiterlijk op vrijdag 12 april 2019 binnen zijn, deze dienen op de juiste formulieren verzonden te worden naar sandy@danssportvlaanderen.be

Het Vlaams Kampioenschap wordt gedanst per leeftijdscategorie en per klasse.

Deelname aan het VK vereist:

  • deelname aan minstens 3 promotiewedstrijden in de jusite discipline tijdens het sportjaar 2019-2019 in de juiste regio
  • deelname aan 1 promotiewedstrijd voor 01/01/2019 tijdens het sportjaar 2018-2019, eveneens in de juiste discipline

 

Deelnemers:

Elke deelnemer krijgt een startnummer aan de inkom van de wedstrijdzaal. Voor niet ingeleverde startnummers geldt volgende boete: geen deelname aan volgende wedstrijd en €20 boete bij definitief verloren geraken.

Eigen drank is niet toegestaan in de wedstrijdzaal

 

Prijs:

deelnemers en toeschouwers: €5

gratis voor kinderen onder 8 jaar en lesgevers aangesloten bij Danssport Vlaanderen

 

 

Georganiseerd door:
Danssport Vlaanderen vzw
Locatie:
Bloso Centrum Herentals
Vorselaarsebaan 60
HERENTALS 2200
Contactgegevens organisator:
stijn@danssportvlaanderen.be
+32