×
DansdagDanskampenDansvakantiesG-dansG-dansactiviteiten G-dans bij onze dansclubs/-scholen DansnamiddagenTeamhappeningsWedstrijdenWedstrijdkalenderWedstrijdinformatieActiviteiten dansclubsLid worden?
Gebruikersnaam:Paswoord:Blijf ingelogd:

Login

Een oefenavond met dat tikje extra: de teamhappening!Een teamhappening is een gewone, gezellige oefenavond in een club, maar met iets extra’s. Tussen de oefenmomenten door, kun je deelnemen aan een ontmoeting tussen teams: een ontspannen gebeuren zonder individuele resultaten; het is het team dat centraal staat. Die teams worden op de avond van de teamhappening samengesteld door loting, over de grenzen van de clubs heen. Een teamhappening is dus dé ideale gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen!


Bij een teamhappening zijn er enkel winnaars: je leert nieuwe mensen kennen, beleeft een fijne avond, je kunt veel oefenen én als je 3 keer aan een teamhappening deelneemt, krijg je er een jaar gratis lidmaatschap van Danssport Vlaanderen bovenop! Niet te missen dus! Iedereen die wil, kan deelnemen (ook wanneer je het enige koppel van je club bent dat wil deelnemen).


Heb je vragen over de teamhappenings? Stel ze gerust aan onze medewerker Ilse via ilse@danssportvlaanderen.be of 014 71 10 33!

Geen activiteiten