×
DansdagDanskampenDansvakantiesG-dansG-dansactiviteiten G-dans bij onze dansclubs/-scholen DansnamiddagenDanssport op maatWedstrijdenWedstrijdkalenderWedstrijdinformatieActiviteiten dansclubsTopsportLid worden? Danskledij
Blijf actief dankzij onze dansnamiddagen


Dansen is een ideale activiteit voor senioren: het is laagdrempelig, je bent aan het bewegen, je onderhoudt sociale contacten én volgens verschillende wetenschappelijke onderzoeken helpt het ook nog eens in de strijd tegen onder andere de ziektes van Parkinson en Alzheimer. Want dansen houdt zowel je lichaam als je geest fris.

Voor senioren die graag gaan dansen, organiseren wij en onze dansclubs verschillende dansnamiddagen. Kom één keer mee dansen en je hebt zeker de smaak te pakken!

Een overzicht van alle dansnamiddagen vind je hieronder in de kalender. Meer details over elke dansnamiddag vind je door te klikken op de dansnamiddag van je keuze.
20/2/2020
Seniorennamiddag Dansclub Waterhofkens (Hechtel-Eksel)
De dansnamiddag start om 14 u. en duurt tot 18 u. De deuren gaan open om 13.30 u.
Inkom: € 5 (inbegrepen: koffiekoek en 2 broodjes )
Inschrijven kan door overschrijving van 5 euro per persoon op rekeningnummer: BE11 7352 0506 4048 met vermelding van de volledige namen van de deelnemers. Inschrijven kan tot en met 13 februari 2020.
Georganiseerd door:
Marc Deckers
Locatie:
Dansclub Waterhofkens
Eindhovensebaan 103
Hechtel 3940
Contactgegevens organisator:
mdeckers@telenet.be
+32 492 722 172