×
DansdagDanskampenDansvakantiesG-dansG-dansactiviteiten G-dans bij onze dansclubs/-scholen DansnamiddagenDanssport op maatWedstrijdenWedstrijdkalenderWedstrijdinformatieActiviteiten dansclubsTopsportLid worden? Danskledij
Blijf actief dankzij onze dansnamiddagen


Dansen is een ideale activiteit voor senioren: het is laagdrempelig, je bent aan het bewegen, je onderhoudt sociale contacten én volgens verschillende wetenschappelijke onderzoeken helpt het ook nog eens in de strijd tegen onder andere de ziektes van Parkinson en Alzheimer. Want dansen houdt zowel je lichaam als je geest fris.

Voor senioren die graag gaan dansen, organiseren wij en onze dansclubs verschillende dansnamiddagen. Kom één keer mee dansen en je hebt zeker de smaak te pakken!

Een overzicht van alle dansnamiddagen vind je hieronder in de kalender. Meer details over elke dansnamiddag vind je door te klikken op de dansnamiddag van je keuze.
4/10/2019
Dansnamiddag lijndansen & country line dance in Malle

Deze dansnamiddag zal doorgaan op vrijdag 4 oktober van 14u-18u.

 

De inkom bedraagt € 7 per persoon. Inbegrepen in de prijs zijn 2 broodjes, een koffiekoek, en koffie


Inschrijven kan via link: 'schrijf online in'. Per persoon inschrijven. U gebruikt best uw login en paswoord om in te schrijven.  U kan ook inschrijven door uw naam en naam dansclub door te geven aan het secretariaat van Danssport Vlaanderen: marianne@danssportvlaanderen.be, tel: 014/61 19 37 of 014/71 10 36 of via uw dansclub.  Het deelnamebedrag mag gestort worden op rekeningnummer van Danssport Vlaanderen: BE43 0682 4067 3801 met vermelding 'dansnamiddag Malle + de namen van de deelnemers' of aan uw club-verantwoordelijke. Na ontvangst van deelnamebedrag sturen wij uw inkomkaart op.
Download documenten:
Georganiseerd door:
Danssport Vlaanderen vzw
Locatie:
Provinciaal Vormingscentrum Malle
Smekenstraat 61
MALLE 2390
Contactgegevens organisator:
info@danssportvlaanderen.be
+32 14 61 19 37