×
DansdagDanskampenDansvakantiesG-dansG-dansactiviteiten G-dans bij onze dansclubs/-scholen DansnamiddagenDanssport op maatWedstrijdenWedstrijdkalenderWedstrijdinformatieActiviteiten dansclubsTopsportLid worden? Danskledij
14/9/2020
lijndansen in Houffalize 14-18 september 2020


WAT:
Onze lijndansvakanties zijn ondertussen een vaste waarde bij Danssport Vlaanderen. Voor deze dansvakantie heeft u geen danservaring nodig, zelfs geen danspartner.

WIE:
We stellen deze vakantie open voor iedereen. Dansers boven de 30 jaar mogen deelnemen en niet leden van Danssport Vlaanderen mogen ook deelnemen maar maken zich best nog lid van onze federatie om in orde te zijn met de verzekeringen. Er is geen danservaring nodig.

WANNEER:
Van maandag 14 september tem vrijdag 18 september 2020
De dansvakantie zal starten met een lunch om 12u30.

LESGEVER:
Monique Haneveer en Fientje Peeters

WAAR:
Ol Fosse d'Outh, 6660 Houffalize, 061/28 88 01
Ol Fosse d'Outh is een vakantiecentrum dat ligt in het hart van de provincie Luxemburg aan de oevers van de Ourthe in een zeer rustige bosrijke omgeving. U verblijft in een 2-persoonskamer. Het centrum is vernieuwd en de werken zijn ondertussen afgerond.
Er is een welness met sauna, hammam en infrarood cabine en ook een gedeelte waar men zich kan laten masseren , manicure en pedicure. (welness is betalend)
Vernieuwde koffiepauze lokalen. De kamers zijn opgefrist langst de kant van het zwembad (wel hetzelfde meubilair en badkamer). De inkom, receptie en de gang van het zwembad zijn veranderd. De kant van de Ourte is nu voor een groot deel auto vrij en daar is ook een nieuwe speeltuin voor de kinderen gezet. De auto’s komen nu allemaal langs “ achter “ waar nu de hoofdingang is. Verder was er natuurlijk al de bar, en nu dus ook onze 3 restaurants die in een nieuw kleedje zitten. Evenals een multifunctionele ruimte voor feesten en seminarie.

PRIJS:
Deelnameprijs per persoon voor deze dansvakantie bedraagt:

  • Op 2-persoonskamer: € 459
  • Op 1-persoonskamer: € 519

Inbegrepen: volpension (van middagmaal op maandag tot middagmaal op vrijdag), drank (water, solft, pils, huiswijn) tijdens de maaltijden, onbeperkt toegang tot het waterparadijs Aqua l'O en fitnesscenter, gebruik danszaal, danslessen

INSCHRIJVEN:
Inschrijvingen starten op 28/11, 8u. U kan inschrijven via knop: 'Schrijf online in'. U bevestigt uw inschrijving door € 25 voorschot per persoon  te storten op rekeningnummer BE43 0682 4067 3801 van Danssport Vlaanderen met vermelding van ‘dansvakantie lijndansen Oostende+ naam deelnemer’. Voor het resterende bedrag ontvangt u later een factuur en verdere info. Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt. Bij annulering zal € 25 administratie kosten worden gerekend.

Georganiseerd door:
Danssport Vlaanderen vzw
Locatie:
Vayamundo Houffalize
Ol Fosse d'Outh 1
Houffalize 6660
Contactgegevens organisator:
marianne@danssportvlaanderen.be
+32 014 71 10 36