×
DansdagDanskampenDansvakantiesG-dansG-dansactiviteiten G-dans bij onze dansclubs/-scholen DansnamiddagenDanssport op maatWedstrijdenWedstrijdkalenderWedstrijdinformatieActiviteiten dansclubsTopsportLid worden? Danskledij
24/6/2019
Seniorendansvakantie Oostende Vayamundo 24-28 juni 2019

WAT:
Een dansvakantie voor 50-plussers. Bewegen blijft belangrijk om je goed te voelen. Samen dansen met leeftijdsgenoten aan onze Belgische kust onder deskundige begeleiding van bekwame dansleraars, garandeert u een aangename actieve week. Ballroom en latin dansen, maar ook enkele lijndansen en/of gezelschapsdansen komen aan bod. Ook zal er mogelijkheid zijn om de kuststreek te verkennen of andere activiteiten mee te doen.

WIE:
50-plusser, die lid is van Danssport Vlaanderen en minstens 3 jaar danservaring heeft, kan deelnemen.

WANNEER:
Van maandag 24 juni tem vrijdag 28 juni 2019

NIEUW:
De dansvakantie zal starten met een lunch om 12u.

WAAR:
Vayamundo, Zeedijk 290-330, 8400 Oostende, 059/70 16 97
Het hotel is gelegen op de zeedijk vlakbij een tramhalte en heeft een mooie wintertuin en gezellig restaurant.U zal verblijven in een kamer of appartement van de nieuwbouw. Deze zijn voorzien van douche, toilet, wastafel, telefoon en televisie. Er is een lift. Garage kan gereserveerd worden. Gelieve hiervoor contact op te nemen met Vayamundo: 
groups@vayamundo.be. U kan dan ter plaatse betalen. 

LESGEVER:
Ilse Proost

PRIJS:
Deelnameprijs per persoon voor deze dansvakantie bedraagt:

  • 2-persoonskamer: € 435
  • 1-persoonskamer: € 495
  • Korting voor arbeiders lid van ACV bouw/industrie. U kan u aanmelden aan de receptie. Zij kijken onmiddellijk in de database of u effectief lid bent. Zo ja dan wordt de korting nog tijdens het verblijf terugbetaald.
  • Inbegrepen: volpension (van middagmaal op maandag tot middagmaal op vrijdag), dranken (koffie, tafelbier of water) tijdens de maaltijden, onbeperkt zwemmen gedurende het verblijf, gebruik danszaal, danslessen, animatie…
  • Niet inbegrepen: Handdoeken zijn NIET voorzien op de kamer.

INSCHRIJVEN
U kan inschrijven via knop: 'Schrijf online in'.  U bevestigt uw inschrijving door € 25 voorschot per persoon te storten op rekeningnummer BE43 0682 4067 3801 van Danssport Vlaanderen met vermelding van ‘dansvakantie 2 Oostende 24-28/6 + naam deelnemer’. Bij annulering wordt dit bedrag niet terugbetaald (administratie kost). Voor het resterende bedrag ontvangt u later een factuur en verdere info. Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt. 

Georganiseerd door:
Danssport Vlaanderen vzw


Locatie:
Vayamundo Oostende
Zeedijk 290-330
OOSTENDE 8400
Contactgegevens organisator:
marianne@danssportvlaanderen.be
+32 014 61 19 37