×
DansdagDanskampenDansvakantiesG-dansG-dansactiviteiten G-dans bij onze dansclubs/-scholen DansnamiddagenDanssport op maatWedstrijdenWedstrijdkalenderWedstrijdinformatieActiviteiten dansclubsTopsportLid worden? DanskledijStandard/LatinAmbassadeurs
25/10/2021
Dansvakantie Vayamundo Oostende 25-29 oktober 2021

WAT: 
Een dansvakantie voor 50-plussers. Bewegen blijft belangrijk om je goed te voelen. Samen dansen met leeftijdsgenoten aan onze Belgische kust onder deskundige begeleiding van bekwame dansleraars, garandeert u een aangename actieve week. Standard en latin dansen, maar ook enkele lijndansen en/of gezelschapsdansen komen aan bod. Ook zal er mogelijkheid zijn om de kuststreek te verkennen of andere activiteiten mee te doen.

WIE:
50-plusser, die lid is van Danssport Vlaanderen en minstens 3 jaar danservaring heeft, kan deelnemen.

WANNEER:
Van maandag 25 oktober 2021 tem vrijdag 29 oktober 2021
De dansvakantie zal starten met een lunch om 12u.

WAAR:
Vayamundo, Zeedijk 290-330, 8400 Oostende, 059/70 16 97
Het hotel is gelegen op de zeedijk vlakbij een tramhalte en heeft een mooie bar en gezellig restaurant. U zal verblijven in een kamer of appartement van de nieuwbouw. Deze zijn voorzien van douche, toilet, wastafel, telefoon en televisie. Er is een lift. Garage kan gereserveerd worden. Gelieve hiervoor contact op te nemen met Vayamundo: groups@vayamundo.be. U kan dan ter plaatse betalen. 

LESGEVER:
Marc Van Breda & Anita Bosmans

PRIJS:
Deelnameprijs per persoon voor deze dansvakantie bedraagt:

  • 2-persoonskamer: € 445
  • 1-persoonskamer: € 525
  • Korting voor arbeiders lid van ACV bouw/industrie. U kan u aanmelden aan de receptie. Zij kijken onmiddellijk in de database of u effectief lid bent. Zo ja dan wordt de korting nog tijdens het verblijf terugbetaald.
  • Inbegrepen: volpension (van middagmaal op maandag tot middagmaal op vrijdag), dranken (koffie, tafelbier of water) tijdens de maaltijden, onbeperkt zwemmen gedurende het verblijf, gebruik danszaal, danslessen, animatie…
  • Niet inbegrepen: Handdoeken zijn NIET voorzien op de kamer.

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan vanaf 10/12/2020, 8u. U kan inschrijven via knop: 'Schrijf online in'. Het betalen van voorschot is niet nodig. Het volledige bedrag kan betaald worden voor 15 februari via de link die u terugvindt in de bevestigingsmail. Of rechtstreeks op rekeningnummer BE43 0682 4067 3801 van Danssport Vlaanderen met vermelding van ‘dansvakantie Oostende mei + naam deelnemer’. Bij annulering wordt €25 administratie kosten aangerekend.  Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt. 

Georganiseerd door:
Danssport Vlaanderen vzw


Locatie:
Vayamundo Oostende
Zeedijk 290-330
OOSTENDE 8400
Contactgegevens organisator:
marianne@danssportvlaanderen.be
+32 014 71 10 36