×
DansdagDanskampenDansvakantiesG-dansG-dansactiviteiten G-dans bij onze dansclubs/-scholen DansnamiddagenDanssport op maatWedstrijdenWedstrijdkalenderWedstrijdinformatieActiviteiten dansclubsLid worden? Danskledij
Gebruikersnaam:Paswoord:Blijf ingelogd:

Login

9/7/2018
Stage voor wedstrijddansers in Malle

Dansstage voor wedstrijddansers
Ook dit jaar kan je bij Danssport Vlaanderen een stage voor wedstrijddansers volgen. Ben je het niveau van de danskampen ontgroeid en zoek je een nieuwe uitdaging, dan is deze super dansstage zeker iets voor jou. De stage richt zich tot de gevorderde danser, die over een goede technische achtergrond beschikt en meedoet in een wedstrijdcircuit. Ook de clipdance, de opgelegde dans van ons danscircuit zal reeds aangeleerd worden.

Wanneer:
Van maandag 9 juli (9u) tot en met vrijdag 13 juli 2017 (17u). Ouders zijn welkom op de slotactiviteit, de laatste dag van 16u tot 17u.

Waar:
Provinciaal Vormingscentrum, Smekenstraat 61, 2390 Malle

Wie:
Meisjes en jongens van 9-20 jaar. Deze stage richt zich tot gevorderde dansers die over een goede technische achtergrond beschikken en meedoen in het wedstrijdcircuit.

Prijs:
Deelnameprijs is €299. Hierin is begrepen: verblijf in volpension met vieruurtje, 24-24u begeleiding, minimum 4 uur dans per dag, nevenactiviteiten, verzekering.

Met Steun van de Vlaamse Overheid.

Georganiseerd door:
Danssport Vlaanderen vzw
Locatie:
Provinciaal Vormingscenrum Malle
Smekenstraat 61
MALLE 2390
Contactgegevens organisator:

+32