Home
Clubinfo
Clubnieuws
Danskampen
Dansvakanties
Danstesten
Evenementen
G-dans
Ik zoek een dansclub of dansschool
Lesgevers dans
Over Danssport Vlaanderen
Lid worden?
Opleiding dansleraar
Senioren
Verantwoord sporten
Wedstrijden
Weetjes en info
Contact
Downloads
Nieuws
Nieuwsarchief
Persinfo
Interessante links
Nieuws
Tweede wedstrijd jazzdance, modern en showdance in Maldegem is een succes
Afgelopen zondag organiseerde dansschool S-Pression uit Eeklo de tweede wedstrijd jazzdans, showdance en modern in sporthal Meos in Maldegem. 471 dansers uit heel Vlaanderen gaven er het beste van zichzelf. Het meeste succes was weggelegd voor dansscholen Balanze uit Onze-Lieve-Vrouw Waver, Hal 26 uit Gent en Pump ín Dance uit Wilsele.

471 dansers uit heel Vlaanderen verzamelden afgelopen zondag in sporthal Meos in Maldegem voor de tweede danswedstrijd jazzdans, modern en showdance van dansfederatie Danssport Vlaanderen. De voorbije seizoenen waren er al wedstrijden showdance, maar voor het eerst kunnen de dansers dit seizoen ook deelnemen aan wedstrijden jazzdans en modern. De dansers namen het daarbij tegen elkaar op in de categorieën small groups en formaties.

Het was een mooie wedstrijd, waarbij de organiserende dansschool S-Pression met 1 overwinning aan de haal ging: haar team "Company Modern" won in de categorie adults formaties modern. Dansscholen Balanze uit Onze-Lieve-Vrouw Waver, Hal 26 uit Gent en Pump ’n Dance uit Wilsele vielen het vaakst in de prijzen. Dansschool Balanze behaalde maar liefst drie overwinningen en een derde plaats en dansscholen Hal 26 en Pump ’n Dance behaalden elk twee overwinningen.

Op zaterdag 29 april gaat het Vlaams kampioenschap jazzdans, modern en showdance door in Leuven. Dat wordt dan ook meteen het allereerste officiële Vlaams kampioenschap voor de stijlen jazzdans en modern.

Download documenten :
Uitslagen wedstrijd
Praktische info wedstrijd
Foto jazzformatie
Foto moderne small group
Foto moderne formatie
Foto showdance small group
Foto showdanceformatie
Terug naar overzicht
Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Wachtwoord vergeten?