Home
Clubinfo
Clubnieuws
Danskampen
Dansvakanties
Danstesten
Evenementen
G-dans
Ik zoek een dansclub of dansschool
Lesgevers dans
Over Danssport Vlaanderen
Lid worden?
Opleiding dansleraar
Senioren
Verantwoord sporten
Wedstrijden
Weetjes en info
Contact
Downloads
Nieuws
Nieuwsarchief
Persinfo
Interessante links
Nieuws
Belgische kampioenschappen standard & latin in Ham
Turnhout, 2 mei 2016. Nu zondag 8 mei gaan in Ham de Belgische kampioenschappen standard & latin door. Standard- en latindansers uit heel BelgiŽ nemen het daar tegen elkaar op in de hoop zich tot Belgisch kampioen te kunnen kronen.

95 koppels hebben zich gekwalificeerd voor de Belgische kampioenschappen en zullen zondag strijden voor de titel. Dat doen ze in twee verschillende categorieŽn: standard (Engelse wals, tango, Weense wals, slow foxtrot en quickstep) en/of latin (samba, cha-cha, rumba, paso doble en jive).

Een koppel om zeker naar uit te kijken, is Melissa Ferraro en Giovanni La Montagna. Zij dansen nog maar sinds begin april samen, maar hebben beide een uitgebreide internationale ervaring. Melissa is bovendien uittredend Belgisch kampioen in de categorie Adults A Standard.

De Belgische kampioenschappen standard & latin worden georganiseerd door de Hamse dansklub en Metropolis Danssportclub uit Merksem, onder auspiciŽn van de Belgische Danssportfederatie en Danssport Vlaanderen. Het kampioenschap start om 10 u. en gaat door in de Hamse dansklub. De laatste prijsuitrekingen zijn voorzien omstreeks 20.45 u. Meer informatie vindt u op www.bdsf.be of www.metropolisdanssportclub.be.

Perscontact:

Louis Cornelissens

louis.cornelissens@skynet.be

0486 63 01 21

Download documenten :
Foto latin
Foto standard
Voorlopig programma BK standard & latin
Terug naar overzicht
Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Wachtwoord vergeten?