Home
Clubinfo
Clubnieuws
Danskampen
Dansvakanties
Danstesten
Evenementen
G-dans
Ik zoek een dansclub of dansschool
Lid worden?
Lesgevers dans
Over Danssport Vlaanderen
Opleiding dansleraar
Senioren
Verantwoord sporten
Wedstrijden
Weetjes en info
Contact
Downloads
Nieuws
Nieuwsarchief
Persinfo
Interessante links
Nieuws
Persbericht: Danscenter Time-Out grote winnaar op danswedstrijd in Arendonk
Turnhout, 15 februari 2016. Afgelopen zondag 14 februari organiseerden Danssport Vlaanderen en de Turnhoutse dansclub JayBeeS Dancers een danswedstrijd in Arendonk. In die wedstrijd ging danscenter Time-Out uit Herentals met de meeste prijzen lopen: ze behaalde maar liefst 11 medailles, waaronder 6 overwinningen.

Discodansers uit Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant namen het afgelopen zondag in Arendonk tegen elkaar op om een selectie te behalen voor de Vlaamse kampioenschappen disco in april. Daarbij kwam het Herentalse danscenter Time-Out als overwinnaar uit de bus, met 6 overwinningen, 3 tweede plaatsen en 2 derde plaatsen. Dansclub Danzanya uit Wespelaar volgde als tweede, met 5 eerste plaatsen, 1 tweede en 1 derde en de top 3 werd vervolledigd door JayBeeS Dancers uit Turnhout, met 3 overwinningen, 2 tweede plaatsen en 1 derde.

De deelnemers namen het tegen elkaar op in de dansstijl disco. Dat is een dansstijl die veel snelle, krachtige en afgelijnde bewegingen bevat en die gedanst wordt op up-tempomuziek. In totaal waren er zondag 494 deelnemers, die samen goed waren voor 722 deelnames in drie verschillende categorieŽn: solo (waarbij de danser alleen danst), duo (waarbij 2 dansers samen dansen) en team (waarbij minstens 7 dansers samen dansen). Er waren zondag 118 soloís, 65 duoís en 22 teams te zien.

Perscontact:

Jolien Jacobs

jolien@danssportvlaanderen.be

014 71 10 35

Download documenten :
Uitslagen wedstrijd
Praktische info wedstrijd
Timing wedstrijd
Foto discoduo
Foto discoteam
Terug naar overzicht
Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Wachtwoord vergeten?