Home
Clubinfo
Clubnieuws
Danskampen
Dansvakanties
Danstesten
Evenementen
G-dans
Ik zoek een dansclub of dansschool
Over Danssport Vlaanderen
Lid worden?
Lesgevers dans
Opleiding dansleraar
Senioren
Verantwoord sporten
Wedstrijden
Weetjes en info
Contact
Downloads
Nieuws
Persinfo
Interessante links
Weetjes en info
Teamhappenings
Danssport Vlaanderen heeft een nieuwe activiteit gecreŽerd: de teamhappening. Een teamhappening is een leuke aanvulling op een oefenavond in een club. Meer weten? Lees hieronder verder!

Bij Danssport Vlaanderen hebben we een nieuwe clubactiviteit bedacht, die we graag aan je voorstellen: de ‘TEAMHAPPENINGS’.

 

Een teamhappening is een gewone, gezellige oefenavond in een club, maar met iets extra’s: tussen de oefenmomenten door, kun je deelnemen aan een ontmoeting tussen teams. Niet de teammatch die ooit bestaan heeft, maar een ontspannen gebeuren zonder individuele resultaten: het is het team dat centraal staat. Die teams worden op de avond van de teamhappening samengesteld door loting, over de grenzen van de clubs heen. Een teamhappening is dus dé ideale gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen!

 

Bij een teamhappening zijn er enkel winnaars: je leert nieuwe mensen kennen, beleeft een fijne avond, je kunt veel oefenen én als je 3 keer aan een teamhappening deelneemt, krijg je er een jaar gratis lidmaatschap van Danssport Vlaanderen bovenop! Niet te missen dus! Iedereen die wil, kan deelnemen (ook wanneer je het enige koppel van je club bent dat wil deelnemen). Dit zijn de volgende data:

  • zaterdag 10 maart, DC 80, Stokkem
  • zaterdag 17 maart, Dancecenter Hertoginnedal, Turnhout
  • zaterdag 5 mei, Dansschool MkM, Bocholt

Heb je vragen over de teamhappenings? Stel ze gerust aan Ilse via ilse@danssportvlaanderen.be of 014 71 10 33!

Wil je deelnemen aan een teamhappening? Bezorg dan je naam, voornaam, tel.nr, de naam van de club waar je lid bent en je dansjaar (= het dansjaar dat je volledig doorlopen hebt; bv.: ik start in september in het 3e jaar, dan geef ik als dansjaar door: 2e jaar) aan Ilse via ilse@danssportvlaanderen.be!

Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Wachtwoord vergeten?