Ontwerp zonder titel (1).png

Toelatingsproef initiator en instructeur jazzdans

De toelatingsproeven voor de initiator en instructeur jazzdans zullen plaatsvinden op 21 april 2024. Twijfel je of nog of de opleiding jazzdans iets voor jou is? Kom dan zeker langs en stel je vragen aan de docenten. De toelatingsproef is ook de ideale moment om een idee te krijgen van de opleiding zelf.

Locatie: 
Celestijnenlaan 19
3001 Leuven 

Toelatingsproef initiator jazzdans:
Voor de toelatingsproef initiator jazzdans dien je niets voor te bereiden. Er zal ter plekke een techniekoefening en choreografie aangeleerd worden, waarna deze in kleine groepjes getoond wordt voor de jury. Na het afleggen van de proef is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de docenten.

Toelatingsproef instructeur:
Om deel te kunnen nemen aan de toelatingsproef voor instructeur jazzdans dien je in het bezit te zijn van een initiatordiploma jazzdans, actuele dans of ermee gelijkgesteld zijn.
Je bereidt een choreografie voor die minstens 1 minuut en maximum 2 minuten lang is op zelf gekozen muziek. In het document onderaan deze pagina vind je de verdere richtlijnen.

Na het afleggen van de toelatingsproef blijft het attest 2 jaar geldig.
Onderstaand formulier dien je via mail nog te bezorgen aan hannah@danssportvlaanderen.be om je inschrijving compleet te maken.

Formulier toelatingsproef initiator jazzdans
Formulier TP instructeur 
Opdracht toelatingsproef instructeur