cirkels DSV.png

Dansvakantie Houffalize 2021

WAT: 
Een dansvakantie voor 50-plussers. Bewegen blijft belangrijk om je goed te voelen. Samen dansen met leeftijdsgenoten onder deskundige begeleiding van bekwame dansleraars, garandeert u een aangename actieve week. Standard en latin dansen, afgewisseld met enkele lijndansen en gezelschapsdansen komen aan bod. Ook zal er de mogelijkheid zijn om de omgeving te verkennen of andere activiteiten mee te doen.

WIE:
50-plusser, die lid is van Danssport Vlaanderen en minstens 3 jaar danservaring heeft, kan deelnemen.

WANNEER:
Van maandag 18 oktober tem vrijdag 22 oktober 2021. De dansvakantie zal starten met een lunch om 12u30.

LESGEVERS:
Charles Verresen en Marianne Van Lierop

WAAR:
Vayamundo Houffalize, Ol Fosse d'Outh, 6660 Houffalize, 061/28 88 01
Vayamundo is een vakantiecentrum dat ligt in het hart van de provincie Luxemburg aan de oevers van de Ourthe in een zeer rustige bosrijke omgeving. U verblijft in een 2-persoonskamer. Het centrum is vernieuwd en de werken zijn ondertussen afgerond.

Er is een nieuwe fitness, welness met sauna, hammam en infrarood cabine en ook een gedeelte waar men zich kan laten masseren , manicure en pedicure. (welness is betalend)

Vernieuwde seminarie zalen en koffiepauze lokalen. De kamers zijn opgefrist langst de kant van het zwembad (wel hetzelfde meubilair en badkamer).

De inkom, receptie en de gang van het zwembad zijn veranderd. De kant van de Ourte is nu voor een groot deel auto vrij en daar is ook een nieuwe speeltuin voor de kinderen gezet. De auto’s komen nu allemaal langs “ achter “ waar nu de hoofdingang is.

Verder was er natuurlijk al de bar, en nu dus ook onze 3 restaurants die in een nieuw kleedje zitten. Evenals een multifunctionele ruimte voor feesten en seminarie.


PRIJS:
Deelnameprijs per persoon voor deze dansvakantie bedraagt:

  • Op 2-persoonskamer: € 459
  • korting voor arbeiders lid van ACV bouw/industrie (attest nodig)

Inbegrepen: volpension (van middagmaal op maandag tot middagmaal op vrijdag), drank (water, soft, pils, huiswijn) tijdens de maaltijden, onbeperkt toegang tot het waterparadijs Aqua l'O en fitnesscenter, gebruik danszaal, danslessen, animatie…