Kopie van flyer Dansdag 2021.jpg

Dansdag Oud-Turnhout

De Dansdag is één van de hoogtepunten van het Danssport Vlaanderen dansjaar. Vorig jaar hebben alle workshops online plaatsgevonden in de vorm van Tutorials... maar dit jaar zien wij jullie heel graag terug in 'real life' en organiseren we weer een hele namiddag vol leuke workshops en demo's. We steken de Dansdag dit jaar ook in een nieuw jasje en brengen hem korter tot bij jullie thuis. 

De workshops zullen dit jaar plaatsvinden op maar liefst drie verschillende locaties!

Via deze pagina kan je inschrijven voor de Dansdag in Oud-Turnhout. Wil je liever deelnemen aan de Dansdag in Ham of Roeselare? Klik dan op de link onderaan deze pagina bij de juist locatie. 

Locatie 1: iDance Belgium De Hoogt 24, 2360 Oud-Turnhout / Sportpark De Hoogt De Hoogt 20, 2360 Oud-Turnhout

!opgelet: tijdens de eerste workshop 'Latin' zullen dezelfde combinaties aangeleerd worden als tijdens de tweede workshop 'Latin'. Idem voor 'Standard'. Indien je dus deze combinaties extra wil inoefenen kan je 2x voor dezelfde workshop kiezen maar anders raden wij aan om 1 workshop Latin te kiezen en 1 workshop Standard. 

De workshops worden steeds op een recreatief niveau gegeven. De workshops Standard & Latin vragen echter wel al wat ervaring binnen deze dansstijlen.

Bij de dansstijlen Lijndans en Caribbean gaat het over een initiatie/open level en kan dus iedereen ongeacht hun ervaring deelnemen. 

Locatie 2: Hamse Dansclub Bergstraat 37/A, 3945 Kwaadmechelen (Ham)

Locatie 3: Hypnosis Dance Academy Groenestraat 170B, 8800 Roeselare