Home
Clubinfo
Clubnieuws
Danskampen
Dansvakanties
Danstesten
Evenementen
G-dans
Ik zoek een dansclub of dansschool
Lesgevers dans
Over Danssport Vlaanderen
Lid worden?
Opleiding dansleraar
Senioren
Verantwoord sporten
Wedstrijden
Weetjes en info
Contact
Downloads
Nieuws
Nieuwsarchief
Persinfo
Interessante links
Nieuws
Een nieuwe activiteit: de teamhappening!
Danssport Vlaanderen heeft een nieuwe activiteit in de steigers staan: de teamhappening. Een teamhappening is een leuke aanvulling op een oefenavond in een club. Meer weten? Lees hieronder verder!

Bij Danssport Vlaanderen staat een nieuw project in de steigers, dat we graag aan je voorstellen: de ‘TEAMHAPPENINGS’.

Een teamhappening is een gewone, gezellige oefenavond in een club, maar met iets extra’s: tussen de oefenmomenten door, kun je deelnemen aan een ontmoeting tussen teams. Niet de teammatch die ooit bestaan heeft, maar een ontspannen gebeuren zonder individuele resultaten: het is het team dat centraal staat. Die teams worden op de avond van de teamhappening samengesteld door loting, over de grenzen van de clubs heen. Een teamhappening is dus dé ideale gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen!

Bij een teamhappening zijn er enkel winnaars: je leert nieuwe mensen kennen, beleeft een fijne avond, je kunt veel oefenen én als je 3 keer aan een teamhappening deelneemt, krijg je er een jaar gratis lidmaatschap van Danssport Vlaanderen bovenop! Niet te missen dus!

Zoals je al las, staat het project nog in de steigers: vooraleer we volgend seizoen de formule over heel Vlaanderen introduceren, willen we dit seizoen starten met een proefproject in Bocholt en Turnhout. Die proefprojecten gaan respectievelijk door op 30 mei (dansschool MkM, Bocholt) en 13 juni (dansclub Turnhout).

Heb je vragen over de teamhappenings? Stel ze gerust aan Ilse via ilse@danssportvlaanderen.be of 014 71 10 33!

Wil je deelnemen aan bovenstaande teamhappenings (1 of allebei)? Bezorg dan je naam, voornaam, tel.nr en de naam van de club waar je lid bent aan Ilse via ilse@danssportvlaanderen.be!

Terug naar overzicht
Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Wachtwoord vergeten?