Home
Clubinfo
Clubnieuws
Danskampen
Dansvakanties
Danstesten
Evenementen
G-dans
Ik zoek een dansclub of dansschool
Lesgevers dans
Over Danssport Vlaanderen
Lid worden?
Opleiding dansleraar
Senioren
Verantwoord sporten
Wedstrijden
Weetjes en info
Contact
Downloads
Nieuws
Nieuwsarchief
Persinfo
Interessante links
Nieuws
Danssport Vlaanderen op de danspromenade - 4 april, Antwerpen
Op 4 april vindt de danspromenade plaats in de stad Antwerpen en ook Danssport Vlaanderen is van de partij! Verschillende van onze clubs en dansers zullen het beste van zichzelf geven in het Stadhuis, op de Grote Markt en in het Centraal Station!

Op 4 april vindt de danspromenade plaats in de stad Antwerpen. Tijdens die danspromenade wordt de hele Antwerpse binnenstad omgetoverd tot danspodium. Danssport Vlaanderen mocht op zo'n dansfeest uiteraard niet ontbreken!

Daarom zul je heel wat van onze clubs en dansers aan het werk kunnen zien op verschillende locaties. Zo zullen onze clubs Bstyle Dance Company, Cheerleader Academy Antwerpen, Dance Studio Footloose, Dansklub Merksem, Dansstudio Ijvi Hagelstein, Dansstudio Just Dance, Dansstudio Swing, Senn City Dance Company en Style2Use optredens & initiaties geven in het Stadhuis, tussen 12u en 15u.

Onze clubs Dansstudio Dance Unlimited en Dansstudio Kick It kun je dan weer bewonderen op de Grote Markt, respectievelijk om 12u30 en 13u30. Onze club Easy Moving geeft op haar beurt het beste van zichzelf in het Zilvermuseum (om 12u & 14u), in de Grand Bazaar (om 13u & om 16u30) en in de Stadsfeestzaal (om 15u30). Onze breakdancers kun je tot slot heel de namiddag bewonderen in het Centraal station!

Heb je dus op zaterdag nog niets gepland, kom dan zeker even bij ons langs!

Download documenten :
Programmaboekje Danssport Vlaanderen op de Danspromenade - Stadhuis & Grote Markt
Terug naar overzicht
Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Wachtwoord vergeten?